84 gram protein kaç para? Bunu söyle ki hesap yapalım.Asgari ücretle çalışan biri günlük protein ihtiyacını nasıl karşılayabilir?
Örneğin 84 kiloyum.
Günde en az 84 gram protein almam lazım.
Ben bu değere ulaşamadığım için cevap veremiyorum.84 gram protein kaç para? Bunu söyle ki hesap yapalım.![]()
Ben hamam böceği yakalıyorum çatı katında. 10 tane yakalasam yetiyor. Bu kadar da abartmayın ekonomi çok da kötü değil.Asgari ücretle çalışan biri günlük protein ihtiyacını nasıl karşılayabilir?
Örneğin 84 kiloyum.
Ben çekirge yakalıyorum, Allah reisten razı olsun, eskiden anca karınca yerdik.Ben hamam böceği yakalıyorum çatı katında. 10 tane yakalasam yetiyor. Bu kadar da abartmayın ekonomi çok da kötü değil.
Hamam böceği yiyecek artıkları ile beslenir.Ben hamam böceği yakalıyorum çatı katında. 10 tane yakalasam yetiyor. Bu kadar da abartmayın ekonomi çok da kötü değil.
Attığın tweet güzel ama hareketlerin çok çelişkili.
Haydaa! Ne yiyoruz lan biz acaba? Olsun protein proteindir.Hamam böceği yiyecek artıkları ile beslenir.
Asgari ücretlinin evinde barınmaz.![]()
Radyasyonlu Eminönü tavuğu yiyebilirsin.
Yok radyasyonlu tavuk daha güzel. Tavuğun bacaklarında pazular çıkmış artık.Aynı hazzı Sirkeci'de martı döner yiyerek yaşayabilirsin abi.
Çok ekmek götürüyorsan beynin ekmeğe dönüşmüş olabilir.Benim normalde bir deri bir kemik olmam gerekiyor.
Günlük ortalama 40 gram protein ile nasıl 84 kiloyum anlayamıyorum.![]()
200 gram ekmek +100 gram peynir başka yok.Çok ekmek götürüyorsan beynin ekmeğe dönüşmüş olabilir.
Dostum genetikle de alakası var. Bir de metabolizma falan. Ben eskiden camış gibi yerdim 60 kiloydum.Benim normalde bir deri bir kemik olmam gerekiyor.
Günlük ortalama 40 gram protein ile nasıl 84 kiloyum anlayamıyorum.![]()
Dünya Sağlık Örgütü'nün önerisiyle sağlıklı bireylerde günlük protein ihtiyacı kabaca kilo başına 0,8–1 gram olarak hesaplanıyor. Yani 70 kg bir kişi için günlük protein ihtiyacı ortalama 56–70 gram olması gerekiyor.Dostum genetikle de alakası var. Bir de metabolizma falan. Ben eskiden camış gibi yerdim 60 kiloydum.
Yanlış hatırlamıyorsam, asgari ücreti konu alan bir yarışma vardı zamanında. Hatta Zeki Alasya moderatörlüğünü yapmıştı.Asgari ücretle çalışan biri günlük protein ihtiyacını nasıl karşılayabilir?
Örneğin 84 kiloyum.