Okudun mu bir soru soracağım da.![]()
Astronomi - Jeff Becan
Astronomi yorumları ve incelemeleri, kitaptan alıntılar ve sözleri, kitabı okuyanlar ve Astronomi kitabına benzeyen kitaplar.1000kitap.com
ALLAH'ın arızalı ürünü.Okudun mu bir soru soracağım da.
https://acikders.ankara.edu.tr/course/index.php?categoryid=64Derin uzay, Gökyüzünü tanıyalım gibi astronomi tarzı ansiklopedi veya kitap öneriniz var mı resim ağırlıklıda olur fark etmez.
Dostum anlamadın mı? Derdi kitap okumak değil, soru sorup aklınca seni alt etmeye çalışacak.ALLAH'ın arızalı ürünü.
Astronomi ile ilgili kitap soran sensin.
Soru sormadan önce ilk senin okuman gerekiyor.
Kitabın içerisinde burçlar kısmı var imiş burçlar hakkında ne diyor diye soracaktım ne bu önyargı dogma fikirleriniz. Sizler ile hiç konuşulmuyor genel olarak. Kurtulun dogma pragmasından artık ya da bir şey yazarken bir kaç defa düşününüz.Dostum anlamadın mı? Derdi kitap okumak değil, soru sorup aklınca seni alt etmeye çalışacak.![]()
Ayrıca dogma kelimesinin konuyla alakası yok. Lütfen anlamını araştırınız şu kelimenin.dogma fikirleriniz.
Kitap astronomi burç var imiş. Benim içinde geleceği bilmek, yok böyle olacan falan gezegenler bak yengeçsin şusun busun zırva dediğiniz gibi. Burç yıldız olarak Kur'an-ı Kerim'de de geçiyor güneş gibi lakin falcılığın modern ismine döndürüldü. Sadece burçtan kasıt bunlardan mı -falcılık- bahsediyor diye merak ettim.Burç dediğin şey takım yıldız anlamında kullanılmaktadır. Astroloji zırvalarının astronomi ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Zamanın kısa tarihi.Derin uzay, Gökyüzünü tanıyalım gibi astronomi tarzı ansiklopedi veya kitap öneriniz var mı resim ağırlıklıda olur fark etmez.
Burçların astronomi ile uzaktan yakından alakası yok.Kitabın içerisinde burçlar kısmı var imiş burçlar hakkında ne diyor diye soracaktım ne bu önyargı dogma fikirleriniz. Sizler ile hiç konuşulmuyor genel olarak. Kurtulun dogma pragmasından artık ya da bir şey yazarken bir kaç defa düşününüz.