- Düşünce
- Ateist
Ne derse desin,sanane..Soyağacını attım ve adamın gidip ülkenin kurucusuna PİÇ demesini normal karşılıyorsan bence sıkıntı sendedir. Ağır şeyler söylemek eleştiri değil hakarettir, adamın babası belirsiz piç demesi sana göre eleştiriyse gözden geçir bu düşünceni. İftiradır bu eleştiri değil. Kimse Atatürk'e de Muhammed'e de HAKARET edemez zaten, etmemeli yaNeden kıyaslıyorsun anlamadım, yanlışı yanlışla mı kapayacaksın yoksa iki yanlışı da mı bitireceksin? İki yanlışı da bitireceksin.
Bunları söyledi diye hapse atıp,yoksul halktan aldığın vergilerle,bu kişinin önüne 3 öğün yemek koymak daha mı doğru?
Burada sıkıntı,senin gibi müslüman kafasından kurtulamayan dinsizlerde..Bu müslüman kafasından kurtulmanız lazım..
Muhammed'e kimse hakaret edemezmiş..Niye?Müslüman mısın sen?Niye Muhammed'e dokunulmazlık zırhı koyuyorsun?
Muhammed'in isminin önüne HZ,arkasına da SAV koyalım mı?
Hakaret anlayışın nedir?Bak burası önemli..Çünkü herkesin hakaret anlayışı farklıdır..Biri ''Muhammed diyemezsin,önüne HZ koyman lazım'' derse,buna nasıl itiraz edeceksin?
''X kişisi HZ Muhammed değil de,Muhammed diyerek Muhammed'e hakaret etti'' diyerek,seni bir yerlere şikayet etse,mutlu mu olacaksın?
İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ denilen şeyin içinde,hakarette olmalı,küfür de olmalı..Benim bu konuda düşüncem NET..Bu bakımdan seninle anlaşmamız mümkün değil..!
Yazan tarafından düzenlendi: