PastayıSeven
Çaylak
- Düşünce
- Bağımsız
Din değiştirmenizi ailenize, çevrenize söylediniz mi? Söylediyseniz nasıl karşıladılar?
Arkadaşlarıma söyledim.Din değiştirmenizi ailenize, çevrenize söylediniz mi? Söylediyseniz nasıl karşıladılar?
Tam hatırlamıyorum ama sanki geçenlerde ablanın bu siteye girmene izin vermediği gibi bir şey demiştin. Sanırsam bir tek ablan biliyor?Arkadaşlarıma söyledim.
Dışlayan oldu. Ama çoğu saygı duydu.
Ailem ise aşırı dinci olduğu için söylemiyorum.
Sadece abim ablam ve kardeşim biliyor.Tam hatırlamıyorum ama sanki geçenlerde ablanın bu siteye girmene izin vermediği gibi bir şey demiştin. Sanırsam bir tek ablan biliyor?
Biz yine Ateistiz bir yolunu buluruzda Satanizm şeytan falan tehlikeli.Anneme ben satanistim dedim.
İyi b*k yedin,dedi.
That's all folks!
Ciddi mi yoksa şaka mı?Anneme ben satanistim dedim.
İyi b*k yedin,dedi.
That's all folks!
Hristiyan bir ailede büyüdüm. İkonlarım, dua kitabım, hacım duruyor hala. Satanizmin sembollerinden biri de ters haç bir gün işte o hacı ters çevirdim. Annem biraz sinirlendi ama artık alıştı.Biz yine Ateistiz bir yolunu buluruzda Satanizm şeytan falan tehlikeli.![]()
Ciddi.Ciddi mi yoksa şaka mı?
Hristiyan bir ailede büyüdüğün için çok şanslısın. Müslüman olanlar (özelliklede dindar olanlar) öyle bir baskı yapıyorlar ki.Hristiyan bir ailede büyüdüm. İkonlarım,dua kitabım,hacım duruyor hala. Satanizmin sembollerinden biri de ters haç bir gün işte o hacı ters çevirdim. Annem biraz sinirlendi ama artık alıştı. Bkevkexieb
Yok be başlarda benim ailemde de baskı çoktu.Hristiyan bir ailede büyüdüğün için çok şanslısın. Müslüman (özelliklede dindar olanlar) öyle bir baskı yapıyorlar ki.
Ailede kimse kalmamış zaten.Sadece abim ablam ve kardeşim biliyor.
Annem ve babam bilmiyor.
Vay be. İlahi, süt, kurabiye, güzel mimarili kiliseler. Bir de bize bak. Taklacı güvercinci tarikatçılar, ayak kokusu dolu odalarda şişli zikir çekip, Amerika'ya lanet okuyorlar. Cami de halı dolu.Hristiyan bir ailede büyüdüm. İkonlarım,dua kitabım,hacım duruyor hala. Satanizmin sembollerinden biri de ters haç bir gün işte o hacı ters çevirdim. Annem biraz sinirlendi ama artık alıştı. Bkevkexieb
Hangi Demo?Demo'nun dediği gibi: ''Ben sirke şişesinin içinde bal olduğunu biliyorsam başkasına söylememe gerek yok.’’
Yaşıyoruz bu hayatı.Vay be. İlahi, süt, kurabiye, güzel mimarili kiliseler. Bir de bize bak. Taklacı güvercinci tarikatçılar, ayak kokusu dolu odalarda şişli zikir çekip, Amerika'ya lanet okuyorlar. Cami de halı dolu.![]()