- Düşünce
- Ateist
Hateful Eight
Tamam öyle diyorsan bir bakayım. Ama gugıla en iyi filmi ne diye sordum, bu dediğim filmi ilk sıradan verdi ondan ona baktım.
Hateful Eight
Sana hălă Pulp Fiction´u beğendiremedik. Olmaz ki.Yanlış filmi izlemişsin Kratos ağabeyy! Django veya Hateful Eight izlemeni tavsiye ederim sana.
Beğenmez olur muyum? Beğendim güzel bir film. Ama benim için Tarantino deyince 4. sırada yer alır.Sana hălă Pulp Fiction´u beğendiremedik. Olmaz ki.
Pulp fiction´ı da kaçırma!Tamam öyle diyorsan bir bakayım. Ama gugıla en iyi filmi ne diye sordum, bu dediğim filmi ilk sıradan verdi ondan ona baktım.
Şok etkisi yapan bir çok sahnesi var ancak burada ulu orta söyleme onları.Beğenmez olur muyum? Beğendim güzel bir film. Ama benim için Tarantino deyince 4. sırada yer alır.
Ya ben Once Upon a Time in Hollywood'u da (ne uzun isim vermiş canı çıkasıca!) çok beğendim açıkçası. DiCaprio'nun niye en sevdiğim aktör olduğunu bir daha hatırlatıyor bu film. Oyunculuklar fevkaladenin fevkinde. Konu ve Tarantino'nun imzası olan kanlı sahneleri de çok hoş. Senaryo zaten güzel. Niye beğenilmiyor anlamadım.Pulp fiction´ı da kaçırma!
John Travolta ve Uma Thurman muhteşem ancak konuda birde fazla mevzu işleniyor ve sıralama biraz farklı.
Tıpkı müslümanların kutsal kirabına benziyor; ne başı ne de sonu belli.
İzlemelisin mutlaka.
Ben onu henüz izlemedim ancak duyduklarım doğruysa Bruce Lee ile bu filmde dalga geçilmiş. Kızı/torunu Tarantinoya bir hayli içerlenmiş/kızmış. Bayagı bir konusu oldu bunun.Ya ben Once Upon a Time in Hollywood'u da (ne uzun isim vermiş canı çıkasıca!) çok beğendim açıkçası. DiCaprio'nun niye en sevdiğim aktör olduğunu bir daha hatırlatıyor bu film. Oyunculuklar fevkaladenin fevkinde. Konu ve Tarantino'nun imzası olan kanlı sahneleri de çok hoş. Senaryo zaten güzel. Niye beğenilmiyor anlamadım.
Onlar da çok alınganmış. Sen bir izle anlarsın abi. Ben o sahneyi beğendim aslında. Filme hayali bir gerçekçilik katmış. İzle anlarsın.Ben onu henüz izlemedim ancak duyduklarım doğruysa Bruce Lee ile bu filmde dalga geçilmiş. Kızı/torunu Tarantinoya bir hayli içerlenmiş/kızmış. Bayagı bir konusu oldu bunun.
Özellikle Dunkirk filmine bayılıyorum o adamın. Nolan'ın filmleri sonuca bağlama şeklini çok severim. Zaten Tarantino, Nolan ve Martin Scorsese benim için başı çekerler.Christopher Nolan'ın filmleri de çok kaliteli oluyor. Fakat Christopher Nolan'ın filmleri genellikle bir kaç kere izleyince anlaşılıyor. Ve James Cameron'ın da titanik,terminatör ve Avatar filmleri de çok kalitelidir.
TENET´i izledim, pek keyif aldığımı söyleyemem.Özellikle Dunkirk filmine bayılıyorum o adamın. Nolan'ın filmleri sonuca bağlama şeklini çok severim. Zaten Tarantino, Nolan ve Martin Scorsese benim için başı çekerler.
İzlemedim bir şey diyemeyeceğim. Şu sıralar bilim kurgudan çok uzağım. Genelde Scorsese filmleri izliyorum. Veya onun tarzında mafya filmleri. Robert De Niro ve Al Pacino...TENET´i izledim, pek keyif aldığımı söyleyemem.
Dunkirk filmini sonra izlemeyi planlıyorum. Ve yeni çıkan Tenet filmini de sonradan izlemeyi de planlıyorum. Benim sevdiğim yönetmenler Christopher Nolan, James Cameron gibi yönetmenlerdir. Ve bahsettiğiniz Tarantino, Martın Scorsese de dediğiniz gibi çok kaliteli yönetmenlerdir.Özellikle Dunkirk filmine bayılıyorum o adamın. Nolan'ın filmleri sonuca bağlama şeklini çok severim. Zaten Tarantino, Nolan ve Martin Scorsese benim için başı çekerler.
Buna David Fincher'i de eklemeliyiz. Filmlerinde tek beğenmediğim şey renk paletleri. Yoksa çok kaliteli işler çıkarıyor.Dunkirk filmini sonra izlemeyi planlıyorum. Ve yeni çıkan Tenet filmini de sonradan izlemeyi de planlıyorum. Benim sevdiğim yönetmenler Christopher Nolan,James Cameron gibi yönetmenlerdir. Ve bahsettiğiniz Tarantino,Martın Scorsese de dediğiniz gibi çok kaliteli yönetmenlerdir.
Olay ne peki burada? Gene gecenin 1'inde izlememden kaynaklanıyor olabilir...Anlamamışsın işte. Minority Report yani benim en kült, en nadide, en... Yani mükemmelin ötesi filmlerimden bir tanesi.
Film değil ama dizi. İzlemediysen Twilight Zone 2019 izleyebilirsin.Alternatif tarih konulu WW2 filmi bilen var mı? The Man in the High Castle önermeyin lütfen ve film olsun.
Şu sıralar her gece 1 film kampanyası yürütüyorum.![]()
Dunkirk, Inglourious Bastards.Alternatif tarih konulu WW2 filmi bilen var mı? The Man in the High Castle önermeyin lütfen ve film olsun.
Yani tam WW2 zamanında geçmese de film onunla alakalı. Eğlenceli aynı zaman da düşündürücü bir film tavsiye ederim.Alternatif tarih konulu WW2 filmi bilen var mı? The Man in the High Castle önermeyin lütfen ve film olsun.