- Düşünce
- Ateist
Tamamdır abi yarın açıyorum konuyu.Pekala, o zaman şöyle yapalım.
Sen bir konu aç ve ilk film eleştirin Dunkirk olsun.

Tamamdır abi yarın açıyorum konuyu.Pekala, o zaman şöyle yapalım.
Sen bir konu aç ve ilk film eleştirin Dunkirk olsun.
Sen bizi kullanarak yakında blog yazdırırsın hee. Bilim köşesi bana, sinema köşesi pisiciğe gider artık.Eleştirmen dediğin, her filmin eleştirmenliğini yapabilmeli.
Mesela gözümden kaçmadı, dün bir filmin iyi olduğunu yazmıştın.
O filmin kısaca bir eleştirisini yapsana, bakalım sendeki gizli hünerler nelermiş.
Psiciği nam-ı diğer @Retrospective unut gitsin, çünkü sadece filmin sonunu güç bela yorumlayabiliyor.Sen bizi kullanarak yakında blog yazdırırsın hee. Bilim köşesi bana, sinema köşesi pisiciğe gider artık.![]()
Bu blog hangi şekildenmiş ki bu kadar köşesi var?Sen bizi kullanarak yakında blog yazdırırsın hee. Bilim köşesi bana, sinema köşesi pisiciğe gider artık.![]()
Uygun bir konu başlığı koymayı da unutma, belki ileride orada sadece film eleştirileri yazılır.Tamamdır abi yarın açıyorum konuyu.![]()
İyi aslında güzel olur film yorumları. Bir ara ben de kitap yorumları yapayım.Psiciği nam-ı diğer @Retrospective unut gitsin, çünkü sadece filmin sonunu güç bela yorumlayabiliyor.
Ancak umut vaad eden bir forumdaş var: @Plütoncu
İsmini buluruz. Herkes uzman olduğu konularda yazılar yazar işte.
Ya ben bunu güzel diye bekledim, çok kötüymüş bıu ya. 20 dakika sabrettim güzelleşir diye ama ne komik ne de kaliteli çekimler var. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Böyle güzel bir fikir nasıl çöp edilir ya...Yani tam WW2 zamanında geçmese de film onunla alakalı. Eğlenceli aynı zaman da düşündürücü bir film tavsiye ederim.
![]()
Look Who's Back (2015) - IMDb
Directed by David Wnendt. With Oliver Masucci, Thomas M. Köppl, Marc-Marvin Israel, David Gebigke. Adolf Hitler wakes up in the 21st century. He quickly gains media attention, but while Germany finds him hilarious and charming, Hitler makes some serious observations about society.www.imdb.com
Zevkler ve renkler...Ya ben bunu güzel diye bekledim, çok kötüymüş bıu ya. 20 dakika sabrettim güzelleşir diye ama ne komik ne de kaliteli çekimler var. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Böyle güzel bir fikir nasıl çöp edilir ya...
Anime hariç biraz öyle evet.Film/dizi/anime veritabanı gibisindir sen şimdi.![]()
20 dakikamı çöp ettim maalesef. Ama yılmadım. Hiçbir şeyin gecemi bozmasına izin veremezdim. Hemen dedim ben bir film bulayım. Ahan da buldum.Zevkler ve renkler...Zaten düşük bütçeli bir film ben pek bir şey beklemeden izlemiştim hoşuma gitmişti. Mizahı da yeterli seviyedeydi benim için dediğim gibi zevkler ve renkler...
Ben bundan nefret ediyorum. Aksiyonun tam içinde başlatıyor. Sonra bilmem kaç ışık yılı önceden filmi başlatıyor, yarım saat o sahneye gelene kadar bekliyorum. Hadi 5 - 10 dakika neyse de, 30 dakika yahu.Sonraki olayı önce gösterip iş buraya nasıl geldi konusunu merak ettirme taktiği, etkilidir.
Tamam öyle diyorsan bir bakayım.
Böyle ölümsüzlükle ilgili bildiğiniz dizi film var mı? Ölümsüz birini konu alan.Forever (2014 - 2015)
Ölümsüzlük hakkında harika bir dizi.
Keşke daha fazla sezonu olsaydı...
3 günde yedim bitirdim.
Devamı gelmemesi üzmüştü evet. Benim bildiğim bu tarz ölümsüz dizisi aklıma gelmiyor. Ölümsüz olup işte vampir, kurt adam falan olanlar haricinde.Böyle ölümsüzlükle ilgili bildiğiniz dizi film var mı? Ölümsüz birini konu alan.