Hepsi ayrı ayrı olmalı hocam, kusura bakmayın bundan sonra bir şey yapmam diye tahmin ediyorum.@Rütbesiz Dostum seni severim ama içimiz dışımız mezhepler oldu. Hepsini bir yerde toplasana yada denetmenlerle görüş bence.
Neyse dostum denetmenler karar verir.Hepsi ayrı ayrı olmalı hocam, kusura bakmayın bundan sonra bir şey yapmam diye tahmin ediyorum.
Denetmenler görebilir ihtimaline karşı not;Neyse dostum denetmenler karar verir.
Rütbesiz foruma gece operasyonu çekiyor.![]()
Reis, meydan çakallara(@Knightwalker) kalınca böyle bir operasyon gerekebiliyor.üst üste açtığın için konular silinecek.
Gece operasyonu çekebilir. Ama gün doğmadan DENETMENLER doğar.Rütbesiz foruma gece operasyonu çekiyor.
@Rütbesiz Kanka keşke farklı zaman dilimlerine yayarak açsaydın. c/p ye eyvallahta, üst üste açtığın için konular silinecek.
7787 ekini görüntüle7788 ekini görüntüle
Hepsi paşa çayı içmekten başka bir şey yap(a)mıyor, radikal pkkli nöbetçiler gibi çökeriz üstüne raad.Gece operasyonu çekebilir. Ama gün doğmadan DENETMENLER doğar.![]()
Kendimi mi tanıtayım, anlamadım.@PUSAT şöyle konu açar mısın? 2 tane kendini tanıt. .d
Aç reis şöyle konu morluk olur belki bu vesile ile, anlat doktor oluşunu falan(biyolog)Kendimi mi tanıtayım, anlamadım.
Açmak istediğim bir çok konu var ama derslerimden dolayı müsait olamıyorum.Aç reis şöyle konu morluk olur belki bu vesile ile, anlat doktor oluşunu falan(biyolog)
Ben yatıyorum diye aç reis konu, morluk çıksın ana konularda çıkar belki bu vesile ile.Açmak istediğim bir çok konu var ama derslerimden dolayı müsait olamıyorum.
Yakın zamanda el atacağım.
Büyük ihtimal süreli yasaklama yiyeceksin. Dediğim gibi keşke zamana yayarak paylaşım yapsaydın.Ya ban yiyecem ya da ceza tahminim o yönde![]()
Sana da reis, hayırlı geceler.Büyük ihtimal süreli yasaklama yiyeceksin. Dediğim gibi keşke zamana yayarak paylaşım yapsaydın.
Denetmenler bir karar verecektir. Hayırlı geceler...
Öyle bir şey yapmayız. Ama bir konuyu 5'e bölüp açarsa hepsini toparlarım tabii ki.@Rütbesiz Kanka keşke farklı zaman dilimlerine yayarak açsaydın. c/p ye eyvallahta, üst üste açtığın için konular silinecek.
Bu forumda en az 4 farklı hesap açıp sahtekarlık yapan, düşüncesini bile yazmaktan aciz olan, çocuklar için yapılan zeka testini bile geçemeyen, sıkışınca benden yardım isteyen, kimsenin zerre kadar saygı göstermediği, Hz. Muhammedin cinsel hayatını okuyan, beynini kiraya vermiş zavallı bir yobazsın. Senin gibi zigottan ileri gidemeyen bir organizma olmaktansa çakal olmayı tercih ederim.Reis, meydan çakallara(@Knightwalker) kalınca böyle bir operasyon gerekebiliyor.
Ben sahtekarlık yapmadım, aciz kaldığım yerleri alıntılar mısınız? Çocuklar için yapılan testi geçemediğimin kanıtını atar mısınız? Velev ki geçemedim ne olmuş anlamadım... Yardım istedim be adamın sorduğu soru hakkında araştırman var diye. Ben aciz bir kulum sende ve tüm kullar senden yardım istedim lakin senin de gideceğin maksimum yeri söylüyorum(kulların) "vesile" olmaktan öteye geçemez. Bunu böyle çarpıtmanı anlayamadım.Bu forumda en az 4 farklı hesap açıp sahtekarlık yapan, düşüncesini bile yazmaktan aciz olan, çocuklar için yapılan zeka testini bile geçemeyen, sıkışınca benden yardım isteyen, kimsenin zerre kadar saygı göstermediği, Hz. Muhammedin cinsel hayatını okuyan, beynini kiraya vermiş zavallı bir yobazsın. Senin gibi zigottan ileri gidemeyen bir organizma olmaktansa çakal olmayı tercih ederim.
4 profil değiştirdiğin için sahtekarsın.Ben sahtekarlık yapmadım,
Zeka, eğitim ve bilgi seviyen seviyen tartışmaya elverişli değil.aciz kaldığım yerleri alıntılar mısınız? Çocuklar için yapılan testi geçemediğimin kanıtını atar mısınız? Velev ki geçemedim ne olmuş anlamadım...
Aynaya bak görürüsün.Yobaz ne demek bak bence.