- Düşünce
- Panteist
pek örnek almıyorlar beniBir de akademisyen olacan.
Olmaz ki.
Tamam çocuklarla çocuk ol ancak onlara da güzel bir abla profi sergilesen fena olmaz yani.
merak etme bozulmaz türkçem
pek örnek almıyorlar beniBir de akademisyen olacan.
Olmaz ki.
Tamam çocuklarla çocuk ol ancak onlara da güzel bir abla profi sergilesen fena olmaz yani.
Mevzu senin Türkçen değil...pek örnek almıyorlar benigerek de yok görebilecekleri en kötü abla olurum
merak etme bozulmaz türkçem
İddianıza kanıt diye başka iddia gösteriyorsunuzevrim konusunda onca şey dememe rağmen hala aynı şeyleri tekrar etmen ve cevabını özellikle sölekantla ilgili aldığın halde lafı kendince çevirmeye çalışman. din konusuna girmiyorum bile![]()
Sen de imlă kurallarına uyacacaksın. Cümle nokta ile kapanır.İddianıza kanıt diye başka iddia gösteriyorsunuz
İddia değil yazışmadan alıntı yapmanız lazım ama öyle bir şey olmadığı için bunu yapamıyorsunuz, her şey açık![]()
E napalım? Senin gibi sürekli aynı şeyleri mi yazalım? Cevabını çeşitli yerlerde veriyorum.İddianıza kanıt diye başka iddia gösteriyorsunuz
İddia değil yazışmadan alıntı yapmanız lazım ama öyle bir şey olmadığı için bunu yapamıyorsunuz, her şey açık![]()
Cevabını çeşitli yerlerde verdiğiniz iddiası da doğru değil; çünkü herhangi bir yazışmadan alıntı yaparak bu iddianızı ispat edemiyorsunuz.E napalım? Senin gibi sürekli aynı şeyleri mi yazalım? Cevabını çeşitli yerlerde veriyorum.
Saçmalama bre; her şeyin de bir sınırı var!Cevabını çeşitli yerlerde verdiğiniz iddiası da doğru değil; çünkü herhangi bir yazışmadan alıntı yaparak bu iddianızı ispat edemiyorsunuz.
Ne yazikki geçilmiyor ya da ben geçemedimGenetik sınırlar vardır ama geçilemez sınırlar değildir.
Ee senin gibi her yerde 10 kere aynı alıntıyı paylaşmak gereksiz bir uğraş benim için çünkü. Zaten okuyanlar çatır çatır görüyor kimin ne olduğunu merak etme sen.Cevabını çeşitli yerlerde verdiğiniz iddiası da doğru değil; çünkü herhangi bir yazışmadan alıntı yaparak bu iddianızı ispat edemiyorsunuz.
Cevap verdiğiniz iddiasını 10 kere paylaşıyorsunuz, bu sorun olmuyor da sıra cevap verdiğiniz iddiasını ispata gelince mi sorun oluyorEe senin gibi her yerde 10 kere aynı alıntıyı paylaşmak gereksiz bir uğraş benim için çünkü. Zaten okuyanlar çatır çatır görüyor kimin ne olduğunu merak etme sen.
Ee senin gibi her yerde 10 kere aynı alıntıyı paylaşmak gereksiz bir uğraş benim için çünkü. Zaten okuyanlar çatır çatır görüyor kimin ne olduğunu merak etme sen.Cevap verdiğiniz iddiasını 10 kere paylaşıyorsunuz, bu sorun olmuyor da sıra cevap verdiğiniz iddiasını ispata gelince mi sorun oluyor![]()
Cevap verdiğiniz iddiasını 10 kere paylaşmak gerekli ama cevap verdiğiniz iddiasını ispat gereksiz bir uğraş, öyle mi?Ee senin gibi her yerde 10 kere aynı alıntıyı paylaşmak gereksiz bir uğraş benim için çünkü.
İspatımı zaten ispatladım. Daha önceki konuşmalara bakarsan görürsün. Gerçi senin görüp görmemen çok önemli değil. İnsanlar görüyor yetiyor bana.Cevap verdiğiniz iddiasını 10 kere paylaşmak gerekli ama cevap verdiğiniz iddiasını ispat gereksiz bir uğraş, öyle mi?![]()
Bir defa bile var olduğunu iddia ettiğiniz şeyleri alıntılayıp gösteremediğiniz halde ispat ettiğinizi iddia ediyorsanız size diyecek sözüm yokİspatımı zaten ispatladım
Ayşe ip alta,Bir defa bile var olduğunu iddia ettiğiniz şeyleri alıntılayıp gösteremediğiniz halde ispat ettiğinizi iddia ediyorsanız size diyecek sözüm yok![]()
Biz de 1 lirayı bozdururduk sonra daha çok paramız oldu sanardık.Küçükken 50 kuruşu, yol parası diye bilirdim. Çünkü üstünde köprü resmi vardı. Teyzem falan bana 1 lira, 5 lira verirdi. "Ben bunları istemem, bana yol parası verin!" diye tuttururdum. Ulan alsana 5 lirayı!
Küçükken de hiç ticari zekam yokmuş. Şimdiki aklım olsaydı 5 lirayı kapardım.