- Düşünce
- Satanist
bruhTemelsiz uydurmalarınızın temelsiz uydurma olduğu başka nasıl ifade edilir?
Alemi nasıl bilirsin?
Kendin gibi
bruhTemelsiz uydurmalarınızın temelsiz uydurma olduğu başka nasıl ifade edilir?
Alemi nasıl bilirsin?
Kendin gibi
Cevap veremeyince klasik kaçma tekniklerinden biri
Dinlersen eğer bir sır vereyim sana:Cevap veremeyince klasik kaçma tekniklerinden biri![]()
Alemi nasıl bilirsin?Cevap veremeyince klasik kaçma tekniklerinden biri![]()
Bu dediklerinizi zaten yapmıyorum. Yine de tavsiyeniz için teşekkürlerDinlersen eğer bir sır vereyim sana:
Bu hokkabazlık evinde dost arama !
Derdinle haldaş olup yaşamaya bak,
Gamınla otur da gam ortağı arama !
Bu teknikleri sizin gibileri çok gördüğüm için öğrendim. Bir tekniğin uygulandığını bilmek için illa sizin de uygulamanız şart değil.Alemi nasıl bilirsin?
Kendin gibi![]()
Ben senden öğrendim bilgelik abi.Bu teknikleri sizin gibileri çok gördüğüm için öğrendim. Bir tekniğin uygulandığını bilmek için illa sizin de uygulamanız şart değil.![]()
Ben cevap veremeyince klasik kaçma tekniklerini kullanmıyorum ama siz bu mesajınızla kullandığınızı itiraf etmiş oldunuzBen senden öğrendim bilgelik abi.
Alemi nasıl bilirsin?Ben cevap veremeyince klasik kaçma tekniklerini kullanmıyorum ama siz bu mesajınızla kullandığınızı itiraf etmiş oldunuz
1-İlgili mesajımda şu soru da var:Alemi nasıl bilirsin?
Kendin gibi
Aga bunu nasıl cevaplayım soru bile değil ya.
Ben değil demedim.Nasyonel sosyalizm ırkçılıktır.
Benzer olması onu o ideolojiyle aynı yapmaz.Ve faşizmle ciddi benzerlik taşır.
Spiritüelizm saçmalık değildir, eğer saçmalık arıyorsan Materyalizm'e bakabilirsin.spirituel saçmalıklarıyla dolu link vermişsin. Bize kendin argüman sunduğun zamana kadar ciddiye alınacak biri değilsin.
Materyalizmi TEK bilimsel felsefedir. Yok eğer bilim ve rasyonalite benim umrumda değil diyorsan ozaman spiritüelizm mantıklı gelebilir.Spiritüelizm saçmalık değildir, eğer saçmalık arıyorsan Materyalizm'e bakabilirsin.
Ayrıca, yeri gelince de "kaynak eğeğeğğeğeğe" diye yazıp ağlamayın diye direkt linkini atıyorum.
Aynı diyen kim?Benzer olması onu o ideolojiyle aynı yapmaz.
Irkçılık bir ırkı diğerinden üstün tutmaktır ve tam bir saçmalıktır. Sosyalizmde ayrı bir saçmalıktır.Ben değil demedim.
"Irkçı olmak, başka milletleri ezmek anlamına gelmez. Irkçılık bütün milletleri kendi ülkelerinde güçlü kılmayı hedefler. Milliyetçi Sosyalist ve sağlıklı bir gençlik ile büyük aileler oluşmasını ister." -Léon Degrelle
Yersen.Materyalizmi TEK bilimsel felsefedir.
Hayır. Irkçılık ırkını yüceltmektir, ayrıca "Sosyalizm" deyince de direkt aklınıza "Marxist Sosyalizm" vs gelmesi de ayrı bir ironi.Irkçılık bir ırkı diğerinden üstün tutmaktır ve tam bir saçmalıktır. Sosyalizmde ayrı bir saçmalıktır.
Bilgelikyolunda.Aynı diyen kim?
link paylaşır haha go brr.Kaynak falan umrumda değil senden argüman istiyoruz. Gidiyorsun peygamber ilan ettiğin saçmalık dolu sitelerden link veriyorsun. Bu resmen kaçmaktır. Senin bir fikir öne sürdüğünde kaçmadığını görmedim. Ancak link...
Sen milliyetçilik ile ırkçılığı aynı şey mi sanıyorsun? Ki ırkını yüceltmek onu yükseltmek demektir. Bu durumda diğer ırklar aşağı kalır. Yani benim dediğim kendi ırkını üst görmektir.Hayır. Irkçılık ırkını yüceltmektir
Evet, ırkçılık ırkını yüceltmektir. Diğer ırklar aşağı falan kalmıyor, bütün herkes kendi ırkını yüceltmelidir.Sen milliyetçilik ile ırkçılığı aynı şey mi sanıyorsun? Ki ırkını yüceltmek onu yükseltmek demektir. Bu durumda diğer ırklar aşağı kalır. Yani benim dediğim kendi ırkını üst görmektir.
Ulan nasıl anlamıyorsun. Sen kendi ırkını yüce görürsen diğerleri aşağı kalıyor. Bir şeyi yükselirsen ve diğerini sabit bırakırsan ne olur?Evet, ırkçılık ırkını yüceltmektir. Diğer ırklar aşağı falan kalmıyor, bütün herkes kendi ırkını yüceltmelidir.