Yani bakın bu İbrahim Atabey konusu ilk gündeme getirildiğinde ben İbrahim'in putları baltayla kırması ile Atabey'in Kuran'ı yırtması arasında benzerlik ilişkisi kurmuştum değil mi. Böyle bir videodan da haberim yoktu.
Yani dedim Kuran yırtma olayına öyle hakaret amaçlı vandal bir hareket olarak filan bakmamak lazım diye dedim mi demedim mi! Dedim!
Bu bir put arkadaşlar! Bu mahluk mu değil mi tartışması çıkıp Kuran mahluktur diyenlere veya değildir diyenlere katliamlar uygulanmıştır! Birbirlerini öldürmüşlerdir mahluktur değildir diye!
Bu bir put! Bunu yıkmak şart! Bunu elleyecek, yırtacak, yere atacak ezecek, yakacaksın ki bunun bir ellenmez dokunulmaz eleştirilmez aleyhinde bulunulamaz bir kutsal dogma olmadığı anlaşılsın. Buna bir gazete kağıdına yaptığın her şeyi aynen yapacaksın.
Bu şart. Bu olmadan bu dogma yıkılmaz. Anlatamıyoruz bazı şeyleri, dinlisini dini dar olanı bırak dinsizine anlatamıyoruz ki! "Kutsalı ellemeyin!" Yahu arkadaşım kutsalı ellemeden dogmayı yıkamazsın! Bunu artık bir anlayın yahu! Ne yoz çorak fikrin aklın bitmediği çölmüş bu coğrafya be! Aklın fikrin uğramadığı topraklar!
Akıllının, zekinin, dürüstün, bilgilinin, özgür vicdanlının horlandığı, itildiği, kovulduğu, sahtekarın, yalancının, cahilin yüceltildiği başa oturtulduğu yozluklar ülkesi! Dogmaları yıkmaya cesaretiniz olmadığı için durum böyle! Tabuları ellemeye, putları yıkmaya korkuyorsunuz! Bu yüzden de hep geri kalacaksınız!