Şu dalga işini bıraksanız diyorum...Kime göre kötü uzun, oradan mı geldin yoksa)
İzahı olmayan şeyin mizahı olur.Şu dalga işini bıraksanız diyorum...
İzahını birazdan yapacağım.İzahı olmayan şeyin mizahı olur.
Ordan geldin yani.İzahını birazdan yapacağım.
İnancına ve dinine göre değişir. Bence kimse intihar etmemeli, bu bir çözüm değildir.Sizce insan intihar etmekte özgür müdür
Kesinlikle bencil bir davranıştır, onu seven kişileri umursamazcasına kendini öldürür.İntihar bencil bir davranış mı?
Hak iddia edenler var ancak bence hakkı olmamalıdır.Doğarken iradesi ve isteği olmayan birisi ölümünü seçmekte hak iddia edebilir mi?
Dünyaya gelirken sordu mu da çıkarken sorcak?Sizce insan intihar etmekte özgür müdür
Hak iddia edilebilir ancak çözüm değil, kaçış yöntemidir.Doğarken iradesi ve isteği olmayan birisi ölümünü seçmekte hak iddia edebilir mi? İntihar çözüm müdür?
Kesinlikle bencil bir davranış olduğunu düşünüyorum.İntihar bencil bir davranış mı?
Benim de intiharı düşündüğüm zamanlar oldu. Bence çevresi onu tınlamamışsa bir psikoloğa falan götürmeye çalışmamışsa, onun için uğraşmamışsa ödevi yoktur. Bence intihar bencil bir davranış değildir. Sonuçta kendi hayatı tabii ki iddia edebilir. Bazen cidden çok yoruluyorsun, en güvendiğin kişiden darbe yiyorsun mesela annenden, babandan. Asla olmaz dediğin şeyler oluyor, çıkmaza giriyorsun ve bazen insanların yaptıklarını iyiye yormaya çalışmak seni çok yoruyor, yıpratıyor. Bence intihar çözüm acıların bitmesi için, sonuçta yok oluyorsun. Cidden bazı şeylerin çözümü olmuyor, boş ver hayat devam ediyor diyemiyorsun.Sizce insan intihar etmekte özgür müdür yoksa çevresine karşı bir ödevi var mıdır? İntihar bencil bir davranış mı? Doğarken iradesi ve isteği olmayan birisi ölümünü seçmekte hak iddia edebilir mi? İntihar çözüm müdür? Düşüncelerinizi merak ediyorum.