- Düşünce
- Agnostik
Ana dili Arapça olan birinden "Cennet'te kadınlara neler var?" konuşması. Omurgasız kıvrak Müslimler, lütfen yorumları tebliğ sitelerinizin linkleriyle ve videolarıyla meşgul etmeyin.
Bu Müslimler'in kafa bir tek cinselliğe çalıştığı için bunları yarattığını söyleyen putun Cennet'i böyle yapmasına pek şaşırmamak lazım.Abi bunların haya gücü sınırlı. Eğilmeyen penis diyor. Ben olsam onlarca bedeni tek zihinle yönetirdim. Aynı anda onlarca huri ile beraber olabilirdim. Her birinde farklı fantezi ile. Sonuç olarak cennetin hangi akıl ile çizildiği belli oldu. Ressam fırça olarak penisini kullanmış.
Abi bunların haya gücü sınırlı. Eğilmeyen penis diyor. Ben olsam onlarca bedeni tek zihinle yönetirdim. Aynı anda onlarca huri ile beraber olabilirdim. Her birinde farklı fantezi ile. Sonuç olarak cennetin hangi akıl ile çizildiği belli oldu. Ressam fırça olarak penisini kullanmış.
Kuran da cennet betimlenirken şadırvan falan var diyordu. Ulan o kadar cennete gidiyoruz şadırvan ne?!Bu Müslimler'in kafa bir tek cinselliğe çalıştığı için bunları yarattığını söyleyen putun Cennet'i böyle yapmasına pek şaşırmamak lazım.
Ayeti atar mısınız?Kuran da cennet betimlenirken şadırvan falan var diyordu. Ulan o kadar cennete gidiyoruz şadırvan ne?!
İyyy. Kusma emojisi eklenmesi lazım.İslamik teolojiye göre kadının kocası cennete giderse kadın 72 hurinin yanında kocasıyla cinsel ilişkiye girer. Onun eşi olmaya devam eder. Kocası cehenneme giderse cennetlik başka bir erkeğe tayin edilir. Onun eşi olur. ( Tabi kadın cennete giderse!) Güzel değil mi?
Tepki kısmını kast etmiştim. Yanlış anladın.
Baya denedik olmadı o yüzden göz önünde bulundurmadım.☹Tepki kısmını kast etmiştim. Yanlış anladın.