Sizin yorumunuz. Niye videonun sadece o kısmını izlediniz?Akıl gözü kapalı:
Projeksiyonu gösteremiyorsun.
Akıl gözü açık:
Perde üzerinde renkler var ve perde de o renkleri verecek özellik yok demek ki farklı bir şey var renkleri verebilen bir şey (projeksiyon vesile Allah'ın izniyle)
Osman Bulut'un ciddiyetsizliğinin yanında hiçbir şey.Hem bu ne la? Ciddiyette yok.
Videoyu izleyesim gelmiyor şu tip vesilesi ile. Olurda siz yazı olarak konu açarsanız Allah'ın izniyle. Bende cevap veririm nasipse. Bu konu hakkında yazacağım bu kadar.Sizin yorumunuz. Niye videonun sadece o kısmını izlediniz ?
Ama biz sana bunu deyince bize "dogmatik" diyorsun?Videoyu izleyesim gelmiyor şu tip vesilesi ile. Olurda siz yazı olarak konu açarsanız Allah'ın izniyle. Bende cevap veririm nasipse. Bu konu hakkında yazacağım bu kadar.
Videoyu eleştirmedim yalnız siz izlemeden yorum yapıyorsunuz. Omurgasızlığın bu kadarı.Omurgasızlığın bu kadarı.
Bu tipi görünce izleyesim gelmedi yazdım. Kafasına poşet geçirmiş ulan bunu bizden biri yapsa linç edersiniz yüksek ihtimal.Eleştirmedin mi? Çık yukarı kendi mesajını oku Bir de bize izlemeden yorum yapıyorsunuz demiş. Kaç tane video attın, hepsinde yazıyla at dedik. Atmazsan biz de böyle yaparız. Ağlarsın işte.
Siz Müslümanlar bir akıllanmadınız. Bir de bana omurgasız demiş. Git abilerinin kucağına otur, burada ağlama.
Arkadaşım, sen hangi ülkede yaşadığının farkında değilsin sanırım. Bu ülkede insanlar dinsiz olduklarını açıkça söyleyince başlarına neler geliyor bilmiyorsun sanki. Saldırıya uğramamak için yüzünü saklıyor, keyfinden değil.Bu tipi görünce izleyesim gelmedi yazdım. Kafasına poşet geçirmiş ulan bunu bizden biri yapsa linç edersiniz yüksek ihtimal.
Bunun İslam ile alakası nedir? Arkasını döner böyle rezil bir duruma girmesine gerek yok.Arkadaşım, sen hangi ülkede yaşadığının farkında değilsin sanırım. Bu ülkede insanlar dinsiz olduklarını açıkça söyleyince başlarına neler geliyor bilmiyorsun sanki.
İslam ile alakası var demedim, adam müslümanlardan kendini koruyor, kimliğini gizliyor.Bunun İslam ile alakası nedir?
Bu tipi görünce izleyesim gelmedi yazdım. Kafasına poşet geçirmiş ulan bunu bizden biri yapsa linç edersiniz yüksek ihtimal.
1.25.19 öyle projeksiyon yok gösteremiyorsun.
Akıl gözü kapalı:
Projeksiyonu gösteremiyorsun.
Akıl gözü açık:
Perde üzerinde renkler var ve perde de o renkleri verecek özellik yok demek ki farklı bir şey var renkleri verebilen bir şey (projeksiyon vesile Allah'ın izniyle)
Hem bu ne la? Ciddiyette yok.