- Düşünce
- Bağımsız
Tarikattaki astlarını öldürdüm ve seni sürgün ettim anlamında söyledimKolum hala duruyor
Tarikattaki astlarını öldürdüm ve seni sürgün ettim anlamında söyledimKolum hala duruyor
Ben böyle manipülasyon oyunlarına gelmem! Beni kandırmazsın!Gör bunları 5609 ekini görüntüle
re zero izleyicisi tespit ettim gibiTarikattaki astlarını öldürdüm ve seni sürgün ettim anlamında söyledim![]()
İzledim ama tarikat ile ne ilgisi var?re zero izleyicisi tespit ettim gibi
ilgisi yok sadece tahminİzledim ama tarikat ile ne ilgisi var?
Aferin, medyum musun?ilgisi yok sadece tahmin![]()
Ekran görüntüsü var pis kafir sana komplo kuruyoBen böyle manipülasyon oyunlarına gelmem! Beni kandırmazsın!
AN İTİBARİYLE TARİKATIMIZ İKSARUMANA SAVAŞ İLAN ETMİŞTİRİzledim ama tarikat ile ne ilgisi var?
Biz kafirlere kucak açıyoruz pis dindar!Ekran görüntüsü var pis kafir sana komplo kuruyo
Siz kendiniz kaşındınız pis ilumunaticiler!Biz kafirlere kucak açıyoruz pis dindar!
Sen Abdülhamidi savundun !Biz kafirlere kucak açıyoruz pis dindar!
Bizim tarikatta dindar da olabilir, kafirde.
Namusssuz Mehzepçiler!Siz kendiniz kaşındınız pis ilumunaticiler!
Zürriyetsiz kafatasçı !Namusssuz Mehzepçiler!
Siz ölüm tarikatısınız!Zürriyetsiz kafatasçı !![]()
Biz kardeşlik tarikatıyız adı üstünde zemzem kardeşliğiSiz ölüm tarikatısınız!
Sözde kardeşlik tarikatısınız. Hepimiz biliyoruz 2007 de olan olayları.Biz kardeşlik tarikatıyız adı üstünde zemzem kardeşliği
Tarikata ihanet eden bikaç üye vardı onlara yaptıkSözde kardeşlik tarikatısınız. Hepimiz biliyoruz 2007 de olan olayları.
Zemzem içireceğiz diyip üyelerinizi kuyuya atıp üzerlerine kaynar su dökmüşsünüz.
Güya Zemzem tanrısına adak adıyorsunuz..
Ama dava dosyasında Üyelerinizin altınlarını çaldığınız ortaya çıktı.
Harbiden haaNot: Bu şakalar gittikçe şizofrenleşiyor
Sen cahilsin, bilgelikyolunda gibi bilge olçam ben@Shienki Bizim tarikata katıl.