İlk dinden çıktığın zaman olur. Sonradan düzeliyor.Dinden çıkınca ve dinin doğru olmadığından tamamen emin olunca bir boşluğa düştüm. Kendini bir dinle kandırmak çok daha iyi bir şeymiş. Bu hissi siz nasıl atlattınız ?
Zaten yok olacaksak niye yaşıyoruz diye hiç düşünmedin mi?Öyle bir şeye düşmedim.
Çözümü basit: Kendine sığınmak.
İlk dinden çıktığımda düşündüm.Zaten yok olacaksak niye yaşıyoruz diye hiç düşünmedin mi ?
Zihninde yeri olan bir şeyi zihninden attığın zaman bu boşluk hissiyatı olur.Dinden çıkınca ve dinin doğru olmadığından tamamen emin olunca bir boşluğa düştüm. Kendini bir dinle kandırmak çok daha iyi bir şeymiş. Bu hissi siz nasıl atlattınız ?
Masturbasyon bağımlısı, masturbasyon yapmamaya karar verse ve yapmasa boşluk (sıkıntı) hisseder.Örneğin;
Çok mantıklı teşekkürler.Zihninde yeri olan bir şeyi zihninden attığın zaman bu boşluk hissiyatı olur.
Örneğin;
Sigara içen biri sigara içmemeye çalıştığı zaman bu boşluk hissiyatını hisseder. (Zararlı olsa bile)
O zaman yaşı büyük insanlar dinden çıkarsa sonuçları baya ağır olur.Zihninde yeri olan bir şeyi zihninden attığın zaman bu boşluk hissiyatı olur.
Örneğin;
Sigara içen biri sigara içmemeye çalıştığı zaman bu boşluk hissiyatını hisseder. (Zararlı olsa bile)
Teşekkürler faydalı oldu.İlk dinden çıktığımda düşündüm.
Ancak yaşamanın zaten bir sebebi yok.
Kendimiz bir sebep seçiyoruz.
Kendine bir hedef belirle.
Dünyayı değiştirmek mesala.
Zaten yok olacaksam neden mal gibi aynı salak diziyi 2. kez izliyorum diye düşündüm.Zaten yok olacaksak niye yaşıyoruz diye hiç düşünmedin mi ?
Bu hislerin hepsini yaşadım. Din bir boşluktu dinsizlikte bir boşluk. Bu his iyi senin için. Izdırabın günden güne artacak maalesef. Arayan bulur derler. Arayıp bulacaksın. Kendin ama birilerinin lafıyla değil onun için kimseye sormana da gerek yok aslına bakarsan. Yaşamanın elbette bir sebebi var.Dinden çıkınca ve dinin doğru olmadığından tamamen emin olunca bir boşluğa düştüm. Kendini bir dinle kandırmak çok daha iyi bir şeymiş. Bu hissi siz nasıl atlattınız ?
Sadece negatif değil, pozitif sonuçları da oluyor.O zaman yaşı büyük insanlar dinden çıkarsa sonuçları baya ağır olur.
Bence hocam kesin karar vermeyin haddime değil ama sanki birisi bizden bir şeyler istiyor..Zaten yok olacaksak niye yaşıyoruz diye hiç düşünmedin mi ?
Haz için mi?Zaten yok olacaksam neden mal gibi aynı salak diziyi 2. kez izliyorum diye düşündüm.
Zamanın ve hayatın kıymetli bir şey olduğunu düşünerek...Dinden çıkınca ve dinin doğru olmadığından tamamen emin olunca bir boşluğa düştüm. Kendini bir dinle kandırmak çok daha iyi bir şeymiş. Bu hissi siz nasıl atlattınız ?
Mal olduğum için olabilir. Şimdi akıllandım.Haz için mi?
Hocam dinden çıkmak ne demek sana göre, biraz açsana?Dinden çıkınca ve dinin doğru olmadığından tamamen emin olunca bir boşluğa düştüm. Kendini bir dinle kandırmak çok daha iyi bir şeymiş. Bu hissi siz nasıl atlattınız ?