Şizofrenist
Çaylak
- Düşünce
- Bağımsız
"Fakirlerin halinden anlamak için" diyerek oruç tutup, fakirlerin halinden anlamayan topluluk nedir?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye eleştireceğimiz toplumdur. Bence fakirlerin halinden anlamak için aç kalmaya gerek yok. Akşama kadar aç kalsan da akşam iftarda bir şeyler yiyeceğini bilirsin ve genelde çorbasını ara sıcağını ana yemeğini tatlısını şerbetini eksik etmezsin. Krallar gibi tıkınırsın. Ama fakir açtır ve akşam yine aç doyacaktır. Fakiri anlamak için 1 ay oruç tutmaya gerek yok. Fakirle 1 hafta yaşasan yeterli."Fakirlerin halinden anlamak için" diyerek oruç tutup, fakirlerin halinden anlamayan topluluk nedir?
Seçenekleri de iliştirseydin, kafamızı fazla yormazdık en azından."Fakirlerin halinden anlamak için" diyerek oruç tutup, fakirlerin halinden anlamayan topluluk nedir?
Ben oruç tutarken neden tutuyoruz diye düşündüm. Fakirin halinden anlamak için dedim. Fakat anlamıyoruz. Akşama bizi yemeğin beklediğini biliyoruz ve bunu bildiğimiz için bir şeylerle oyalanıp zamanın geçmesini bekliyoruz. Akşam da midemiz patlayana kadar yemek yiyoruz. Hatta ramazanda her zaman olduğundan daha güzel, farklı yemekler yapıyordu annem o yüzden daha da güzell. XD"Fakirlerin halinden anlamak için" diyerek oruç tutup, fakirlerin halinden anlamayan topluluk nedir?
Arjantnliydim bi' aralar o zaman. XDArjantinliler.![]()
Homo-yobazus."Fakirlerin halinden anlamak için" diyerek oruç tutup, fakirlerin halinden anlamayan topluluk nedir?