Bilgisiz birini müftü yaptılar iddianızın gereğini yapıp, ispatlayınız.Turan'ın bir kaç kitabından belli konulara geçtim "bu konuda ne demiş" tarzında sanırım. Biraz okudum rezillik.
Ne Kur'an-ı Kerim ne de sünnet bilgisi var.
Tüm kitaplarını forumda çürütmemi mi istiyorsunuz? Müftü olup bilmeyen olamaz mı? Ezbere gitmiş yüksek ihtimal.Bilgisiz birini müftü yaptılar iddianızın gereğini yapıp, ispatlayınız.
Atma Recep!Tüm kitaplarını forumda çürütmemi mi istiyorsunuz? Müftü olup bilmeyen olamaz mı? Ezbere gitmiş yüksek ihtimal.
7. yüzyıl arapçası bilen birine bunu demen trajikomik değil mi?Ne Kur'an-ı Kerim ne de sünnet bilgisi var.
Böyle diyen biri ?7. yüzyıl arapçası bilen birine bunu demen trajikomik değil mi?
Böyle diyen biri??Atma Recep!
Hayır, niye?Hocam size de konu dışı soracağım kusura bakmayın üniversite sınavına mı hazırlanıyorsunuz?
Yanlış demek ki.7. yüzyıl arapçası bilen birine bunu demen trajikomik değil mi?
Biride dememiş mi "birader fırçayı sallayan sensin, ilim, irade, kudret ve hayat sahibisin(cüz-i) bir de külli iradeyi düşün" dememiş galiba.Böyle diyen biri??
Sanırım müftü kimdir/ nasıl olunur, bilmiyorsun. İdiot.Tüm kitaplarını forumda çürütmemi mi istiyorsunuz? Müftü olup bilmeyen olamaz mı? Ezbere gitmiş yüksek ihtimal.
Niye hakaret ediyorsunuz? Ezber yapmış olabilir diyorum. Veya vesveselere karşı aciz kaldı, link attık bakabilirsiniz.Sanırım müftü kimdir/ nasıl olunur, bilmiyorsun.
Bizim diyarda ölenin arkasından kötü konuşulmaz ancak senin gibilerin kuyruğuna bastığı aşikăr, yoksa ne diye yaşarken kökten dinciler tarafından tehdit edilsin ve sonra sokak ortasında öldürülsün?Ezber yapmış olabilir diyorum. Veya vesveselere karşı aciz kaldı, link attık bakabilirsiniz.
Bunu diyen ölen kadınların namusu üzerinden fıkra yazıp gülen bir tip...Bizim diyarda ölenin arkasından kötü konuşulmaz
Senin tipine t.... Sen anladın!Bunu diyen ölen kadınların namusu üzerinden fıkra yazıp gülen bir tip...