Zaten namaz da mehdi gibi yani Müslümanlar Hristiyan ve Yahudilerin ibadetlerini görmüşler ve namaz diye bir şey uydurmuşlar. Mehdi de Hristiyanlar ve Yahudilerin bir kurtarıcısı olmasından çalınmıştır.Gerçekten doğru. Kuran'ı incelemeye başladığımda özellikle namaz konusunda ne diyor hep ona dikkat ederdim. Hatta bu konuya yoğunlaşmam bir çok pasajı gözden kaçırmama neden oldu. Ya arkadaş, dinden çıkıyorsun, kafandaki tortuları rahat vermiyor. Zihni dinden temizlemek çok kolay bir iş değil.
Peki Kuran'da namaz konusunda dişe dokunur bir şey söylüyor mu? Hayır. Ben ilk muslimlerin namaz mamaz kıldığını hiç ama hiç sanmıyorum.
Bir dahakine sorsun, düzeltiriz.Allah ne yazıp yazmayacağını size soracak değildir elbette. Vesile olur inşAllah.
Efendim; bu elbette sevindirici bir eylem, çünkü en azından ibadet yapmama noktasında bizimle ortak bir yanları var.Bizim Muvahhid hacılar demek ki ibadet yapmamak için hadisleri reddediyorlar!
Hadi bunu da açıklasın Ateistler!![]()
İnsanın dinden çıkması çok kolaydır ama dinin insandan çıkması zor der babam.Zihni dinden temizlemek çok kolay bir iş değil.
Aynı fikirdeyim, çünkü ben hem babayım hem de bunun böyle olduğunu iyi bilirim.İnsanın dinden çıkması çok kolaydır ama dinin insandan çıkması zor der babam.![]()
Kuranda namazdan bahsetmezken
Bu mălum elçiye mahsus olan pasajlar, hem bu kitabın saçmaladığının hem de birilerini kayırdığının resmidir aslında. Ha evet, aynı zamanda insan ürünü olduğunu da bas bas bağırmaktadır.Kuranda namazdan bahsetmezken Muhammedin karılarından yemeğinden bahsetmesi bile insanları dinden çıkartabilir.