Hoş geldin.Tanışalım
Hoş geldin dostum da, bir anlat kendini dinleyelim de tanışalım.Tanışalım
Yahu... Ne ola ki?Kazlıçeşme' de yaşıyorum
Yarışmaya Endonezya'dan katılıyorum. Koyu Sünni'yim.![]()
Oha hayatımda daha büyük bir çelişkiye düşmemişimdir.Yahu... Ne ola ki?
Hoşgeldin ancak tanışmak istiyorsan, yukarıdaki gibi noktasız cümlenizi bir daha görmeyeyim.Tanışalım
Böyle değişik espriler yapıyorlar falan.Ben Muhittin Topalak, Kazlıçeşme'de yaşıyorum. Kezban diye dünyalar çirkini bir sevgilim var.
Yarışmaya Endonezya'dan katılıyorum. Koyu Sünni'yim.
Hoş geldiniz.
Biz ne espriler yaptık @kavak ve @unacceptable ile. Forumun gıybeti bizde dönüyor, siz uyuyun koçum!Böyle değişik espriler yapıyorlar falanE tabi forumda benden eski, yapılabilecek esprilerin dağarcığı daha geniş adamda.
![]()
Sunniler bırakmıyor ki.Biz ne espriler yaptık @kavak ve @unacceptable ile. Forumun gıybeti bizde dönüyor, siz uyuyun koçum!![]()
Ciddi konular bir yana, bu sitenin geyiği bir başka sarıyor.Sunniler bırakmıyor ki
Her lafıma bi cevapları var yaa. İçi boş da olsa mesaj yaz kanıt göster falan diyorlar. Bezdim yaaGeyiklere ilk defa katılabiliyorum. 100.mesajım üstelik
![]()
Abi ne bileyim aranızda çeviriyormuşsunuz araya giremedik.Ciddi konular bir yana, bu sitenin geyiği bir başka sarıyor.Özellikle @kavak ve @Retrospective ile oldu mu!
Konuların ücra köşelerinde bile denk gelebilirsin, ben de çok giremedim araya henüz ama olsun.Abi ne bileyim aranızda çeviriyormuşsunuz araya giremedik![]()
Konuların ücra köşelerinde bile denk gelebilirsin, ben de çok giremedim araya henüz ama olsun.![]()
Bu konuyu yeni geldiğimde okumuştum.![]()
Forumun şen şakrakları...
Ne kadar da sinirlenseler, ne kadar da köpürseler, ne kadar da burunlarından solusalar... ...yüzlerinden gülücükleri eksik olmaz. Hele ki her akşamki muhabbetleri var ya. Yeme de, yanlarında yat. O derece yani. Favori listem: @unacceptable @6lack de Furor @Part-Time God @kavak @minerva...antidogmatik.com
Yeni olduğumu aşırı belli eden bir mesaj yazasım geldi.![]()
Forumun şen şakrakları...
Ne kadar da sinirlenseler, ne kadar da köpürseler, ne kadar da burunlarından solusalar... ...yüzlerinden gülücükleri eksik olmaz. Hele ki her akşamki muhabbetleri var ya. Yeme de, yanlarında yat. O derece yani. Favori listem: @unacceptable @6lack de Furor @Part-Time God @kavak @minerva...antidogmatik.com
O yoksa da @Plütoncu ile idare ederiz artık napalım.Yeni olduğumu aşırı belli eden bir mesaj yazasım geldi.
Yakup dede
İbrahim (Onu biliyorum Ephesus)
İlyas
burada yani forumda var mı? Nolur özellikle İlyasla kanka olmak isterim.![]()