- Düşünce
- Ateist
La tam tersi söyledim işte çaktırma. Bizimki oltaya gelecek mi diye kontrol ettim.O söz ne hale gelmiş lan öyle? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş değil miydi?

La tam tersi söyledim işte çaktırma. Bizimki oltaya gelecek mi diye kontrol ettim.O söz ne hale gelmiş lan öyle? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş değil miydi?
Konu sahibi, bir geldi pir geldi.O söz ne hale gelmiş lan öyle? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş değil miydi?
Tokatlayacak eleman artıyor vesselam.Konu sahibi, bir geldi pir geldi.![]()
Müminler ancak abidir. (Hucurat 10)Hoş geldin kardeşim(veya abim).
Arkadaş mizahşör galiba.Müminler ancak abidir. (Hucurat 10)
Ne komik şeysin sen öyle laf da sokarmış bak hele.Arkadaş mizahşör galiba.![]()
Demek ki neymiş?Bu adam da boşmuş. C/P konular açan, sığ kafalı herifin tekiymiş.
Açtığı 2 konudan belli.
Karını dövdün mü?Allah'ın sözlerine tam bir şekilde iman eden.
Haklıymışız.Demek ki neymiş?![]()
Lan bende gözükmüyor o konular. Hayır, engeli de basmadım ki. Gerçekten sitede bunu yaşayan başkaları da vardır eminim.Bu adam da boşmuş. C/P konular açan, sığ kafalı herifin tekiymiş.
Açtığı 2 konudan belli.
''Orada öyle demiyor''culardan değilsen hoş geldin.Allah'ın sözlerine tam bir şekilde iman eden.
Gölgesinden hızlı denetmenler @kavak ve @Retrospective tarafından silindi konular efenim.Lan bende gözükmüyor o konular. Hayır, engeli de basmadım ki. Gerçekten sitede bunu yaşayan başkaları da vardır eminim.
Çünkü o konular silindi.Lan bende gözükmüyor o konular. Hayır, engeli de basmadım ki. Gerçekten sitede bunu yaşayan başkaları da vardır eminim.
Gölgesinden hızlı denetmenler @kavak ve @Retrospective tarafından silindi konular efenim.
Bari haber verin be!Çünkü o konular silindi.
Ama denetmenler görebiliyor!!!
Oha bu emoji çok garipmiş.![]()
Denetmenler siteyi farklı mı görüyorlar?Çünkü o konular silindi.
Ama denetmenler görebiliyor!!!
Oha bu emoji çok garipmiş.![]()
Bu sitenin Allah'ıyız, öyle düşün.Denetmenler siteyi farklı mı görüyorlar?
Allah tektir kafir.Bu sitenin Allah'ıyız, öyle düşün.![]()