- Düşünce
- Ateist
Çocuklara içkiyi özendiriyorsun!!!Hocam buyrun sizede küçük bir hediye hazırladım.![]()
Çocuklara içkiyi özendiriyorsun!!!Hocam buyrun sizede küçük bir hediye hazırladım.![]()
Aaa hiç o açıdan bakmamıştım ya pardon. Bunu kabul edin o zaman lütfen.Çocuklara içkiyi özendiriyorsun!!!
Hocam merhabalar iyi geceler alıntınızı şimdi görme şansım oldu kusura bakmayın, YKS'ye hazırlandığım için pek fazla araştırma yapamıyorum bu konular hakkında. İlk kez böyle bir soru gördüm. Açıkçası araştırılmasi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum ama araştırdığım kadarıylar bir kaç ayeti buraya alıntılayayım.@facho Hocam sen de hadislerin vahiy olduğuna mı inanıyorsun?
Hocam sınavlarında başarılar dilerim. Zaman bulursan bu olayların tartışıldığı bir program linki bırakıyorum. Saygılar.Hocam merhabalar iyi geceler alıntınızı şimdi görme şansım oldu kusura bakmayın, YKS'ye hazırlandığım için pek fazla araştırma yapamıyorum bu konular hakkında. İlk kez böyle bir soru gördüm. Açıkçası araştırılmasi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum ama araştırdığım kadarıylar bir kaç ayeti buraya alıntılayayım.
Nisa Suresı 80.Ayet :
Resûlullah’a itaat eden Allah’a itaat etmiş olur, yüz çevirenlere gelince seni onlara bekçi olarak göndermedik.
Ayrıca Necm suresinde Vahiy ile ilgili geçen ayetler de mevcut. Telefonda olduğum için pek fazla yazı yazamıyorum, dil bilgisi kurallarına elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım umarim hata yapmamışımdır. Bu konuyu araştıracağım müsait olduğum bir vakit tekrardan iyi geceler
Hahaha@Plütoncu Hocam siz de buyrun naçizane.![]()
Bence birden fazla hesap kullanan kişilerin hangi hesapları kullandığı da açıklanmalı. Ben de merak ettim şimdi kim bu diye.Kimmiş ki bu Kemancı?
İlk kez böyle bir soru gördüm.
Tahrim Suresi 3. ayete bakınız.
Bir konu hakkında Hz Peygamberin eşi "Kim haber verdi?" diye sorunca Hz Peygamber'in "Allah haber verdi." dediği bildiriliyor.
Allah'ın bu konuyla ilgili verdiği haber Kuran'da geçmiyor. Demek ki Kuran dışında da vahiy var.
İşte Sünnetin kaynağı olan vahiy de budur.
Arzu edenler daha detaylı bilgi için linki inceleyebilir:
![]()
Hadislerin gerekliliği ve hadis kitaplarının güvenilirliği
Peygamberlik görevi sadece Kur’ân’ı getirmekle bitmez; onu açıklamak, izah etmek ve nasıl tatbik edileceğini göstermek, onun görev sınırları içindedir. Meselâ şu âyetler onun İlâhî görevlerinden bir kısmını belirtiyor: "O Peygamber ki kendilerine meşrû şeyleri emreder, kötülükleri yasaklar...antidogmatik.com
Merhaba sevgili dangoz. Kusura bakma şu sıralar biraz kaba ve çirkinim fakat sen de merhaba dedikten sonra kendin hk.da birkaç kelam etseydin sana bu şekilde hitap etmezdim. Ah azizim bilemezsin benim de geçmişte nezakete ve iyiliğe inandığım güzel günlerim vardı fakat bu toplum polyanna'yı bile psikopata dönüştüren bu lanet toplum hepsini silip süpürdü, kalbi insanlık sevgisiyle dolu bu adamdan merhametsiz bir mizantrop yarattı.Merhaba sevgili arkadaşlar.