- Düşünce
- Ateist
Reisim gel beni sik reisim ben seni çok seviyorum ben bir malım.Ben reisime hakaret etmenizin sebebi cahilliğinizdendir.
Reisim gel beni sik reisim ben seni çok seviyorum ben bir malım.Ben reisime hakaret etmenizin sebebi cahilliğinizdendir.
Yazılanı da anlamıyor..Ben reisime hakaret etmenizin sebebi cahilliğinizdendir. BURADA ATACAKLARIMIN ÇOĞU DÜNYA BANKASININ VERİLERİDİR. İÇLERİNDE SADECE 1 TANE AKP'NİN RESMİ VERİSİ VARDIR. İSTEYEN ONA İNANMASIN!!
Batı orda gidebilirsinYazılanı da anlamıyor..
''Yurtdışındaki insanlar hakaret ediyor'' diyorum..
18 senede nüfusun ne kadar arttığını,teknolojik gelişmelerin nasıl sıçradığını hep aklında bulundur..
Bir siyasetçiyi rakamlarla övemezsin/yeremezsin..Rakam dışında başka şeyler bulman lazım..
Sen bir istatistik önüme koyarsın,ben de aksi yönde bir istatistik koyarım önüne ve bu böyle sürer gider..O halde başka şeylerden bahsetmelisin..
Sokakta peçeli/sakallı insanlar elele şarkılar söyleyerek geziyorlar..
Bu söylediğime ne dersin?
Bu durumdan memnun musun?
Türkiye'deki bekarlar sevişip/evlenip mutlu olacağı yerde,milyonlarca göçmenin/mültecinin durmadan sevişip çocuk yapmasından memnun musun?
Biz sevişemedik,onlar sevişsin mi diyorsun?
18 yaşındasın değil mi?
31'e devam o zaman..Hayatının sonuna kadar 31 çekeceksin..Altın fiyatları,mobilya fiyatları,ev fiyatları,araba fiyatları ortada..Yakınlarından destek gelmezse,31 çekerek ölürsün artık
Yakın bir akrabam 50 yaşında kanserden öldü..Götünde don yoktu ama senin gibi reisçiydi..Sıkıntıdan/stresten kanser oldu ve genç yaşta öldü ama asla reisten vazgeçmedi..
Sen de bu yolu seçmişsin,yapacak bir şey yok..
Aynı yol-dan geçmişiz biz,aynı suuu-dan içmişiz biz![]()
Diğerlerinden daha düzgün bir şey yazdığından dolayı teşekkür ederim.Yazılanı da anlamıyor..
''Yurtdışındaki insanlar hakaret ediyor'' diyorum..
18 senede nüfusun ne kadar arttığını,teknolojik gelişmelerin nasıl sıçradığını hep aklında bulundur..
Bir siyasetçiyi rakamlarla övemezsin/yeremezsin..Rakam dışında başka şeyler bulman lazım..
Sen bir istatistik önüme koyarsın,ben de aksi yönde bir istatistik koyarım önüne ve bu böyle sürer gider..O halde başka şeylerden bahsetmelisin..
Sokakta peçeli/sakallı insanlar elele şarkılar söyleyerek geziyorlar..
Bu söylediğime ne dersin?
Bu durumdan memnun musun?
Türkiye'deki bekarlar sevişip/evlenip mutlu olacağı yerde,milyonlarca göçmenin/mültecinin durmadan sevişip çocuk yapmasından memnun musun?
Biz sevişemedik,onlar sevişsin mi diyorsun?
18 yaşındasın değil mi?
31'e devam o zaman..Hayatının sonuna kadar 31 çekeceksin..Altın fiyatları,mobilya fiyatları,ev fiyatları,araba fiyatları ortada..Yakınlarından destek gelmezse,31 çekerek ölürsün artık
Yakın bir akrabam 50 yaşında kanserden öldü..Götünde don yoktu ama senin gibi reisçiydi..Sıkıntıdan/stresten kanser oldu ve genç yaşta öldü ama asla reisten vazgeçmedi..
Sen de bu yolu seçmişsin,yapacak bir şey yok..
Aynı yol-dan geçmişiz biz,aynı suuu-dan içmişiz biz![]()
Beni kovuyorsun yani..Batı orda gidebilirsin
Sana rakamları boşver dedim,sen bana yine gsyh diyorsun..Diğerlerinden daha düzgün bir şey yazdığından dolayı teşekkür ederim.
Tabii ki de 18 yıl önceki nüfus ve teknoloji bir değil. Ona göre hesap etmeliyiz. Ona göre hesap ettiğimiz de zaten gene Erdoğan'ın başarılı olduğunu görürüz. Çünkü sana şunu diyeyim :
1923'teki teknoloji ile nüfus, 2002'deki teknoloji ile nüfus bir değil. Ama 1923'ten 2002'ye kadar 200 milyar dolara çıkan GSYH, sadece 20 yılda 750 milyar dolara çıkmış. Acaba 1923'ten 2002'ye kadar teknoloji yoktu daaa,,,,,, 2002'den sonra mı dünya teknoloji diye bir şeyi keşfetti?
Bir siyasetçinin başarısını görmek için rakamlara bakmalıyız. Çünkü anca o zaman anlarız bu adamın NEREDEN NEREYE getirdiğini! Senin benim önüme koyacağın rakamlar 2016'dan sonra olan rakamlar.
Sokakta peçeli ve sakallı insanların el ele tutuşup gezmesi Erdoğan'ın suçu mu? O mu dedi böyle yapmalarını?
Bana lütfen gençler deme. Çünkü onların durumunu 18 yaşında olduğumdan ben bizzat yaşayarak görüyorumOkula son model arabalarla gelmeler, her an kızlarla flörtleşmeler...
Altın fiyatlarının artmasında devletin suçu yok kiHalk ne kadar çok altın alırsa o kadar da çok altın artar.
![]()
İkinci el araç fiyatları ne durumda? İkinci el otomobil piyasası bir yatırım aracına dönüştü | Video
İkinci el araç fiyatları, araç alış ve satış işlemi yapacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Koronavirüs pandemisinin en çok etkilediği sektörlerden biri hiç kuşkusuz otomotiv sektörü oldu. Geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle fabrikaların üretime ara verdiği küresel otomotiv...www.sabah.com.tr
![]()
Otomobil satışları Ağustos'ta iki kat arttı
Ağustos ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 106 artarak 44 bin 372 adet olurken, Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, ocak-ağustos döneminde geçen yılın aynı sürecine göre yüzde 68,4 büyüyerek 403 bin 2 adet olarak gerçekleşti. Otomotiv Distribütörleri...www.sabah.com.tr
![]()
İkinci el araç fiyatları ne durumda? İkinci el otomobil piyasası bir yatırım aracına dönüştü | Video
İkinci el araç fiyatları, araç alış ve satış işlemi yapacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Koronavirüs pandemisinin en çok etkilediği sektörlerden biri hiç kuşkusuz otomotiv sektörü oldu. Geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle fabrikaların üretime ara verdiği küresel otomotiv...www.sabah.com.tr
Bir kere şu teknoloji konusu saçmaBeni kovuyorsun yani..
Sana rakamları boşver dedim,sen bana yine gsyh diyorsun..
Yaşın tutmadığı için,teknolojik gelişmelerin sıçramasından bihabersin..2000 yıllarından itibaren teknoloji gelişmedi,sıçradı resmen..Akp'de tam da bu süreçte ülkenin başına geldi..Özelleştirmeler,Ab'ye üyelik falan filan da araya girince,Türkiye'de çok ciddi bir değişim yaşandı..Bunu kimse inkar etmiyor ki..
Sana başka bir şey söyleyeyim..Diyorsun ki,''reis başarılı''..Peki..
Reisin yola çıktığı en yakın insanlar bugün neredeler?Madem reis başarılı,bu insanlar niye reisin yanında değiller?
Abdullah Gül,Melih Gökçek,Abdüllatif Şener,Ahmet Davudoğlu,Ali Babacan nerede?
En son Bülent Arınç ve damatta gemiyi terk etti,ettirildi..
Eğer reis başarılıysa,bunu kendi başına gerçekleştirmiş olamaz..Bu bir ekip işi olmak zorundadır ama reisin yanındaki ekip,sürekli değişiyor..
Yanında yola çıktığı en yakın insanları,hatta damadını bile tutamamış bir siyasetçi,nasıl başarılı olabilir?
Sen bana ne dedin de,ben sana cevap vereceğim?Almanya 2 tane dünya savaşından yenik çıktı, Japonya 2 tane atom bombası yedi. Bu adamlar bu kadar gelişirken biz ne yaptık? Teknolojinin gelmesini mi bekledik?? CEVAP VER HADİ!!!
Yav az önce dediklerin ile şimdikiler tutmuyor. Dediklerime cevap veremeyince bu kadar dönen bir insan yok.Sen bana ne dedin de,ben sana cevap vereceğim?
Türkiye'de onbinlerce insan,senin reisine alenen hakaret ettiği için mahkemelerde sürünüyor,binlercesi hapiste..
Niye böyle diyorum,cevap yok..
Yurtdışında senin reisine hakaret etmeyen devlet insanı nerdeyse yok diyorum,sen yine demagoji yapıyorsun..
Reis başarılıysa,niye yanındaki bütün isimler,reisten uzaklaştı? diyorum,ses yok..
Dur bir şey daha söyleyeyim sana..Reisinin zamanında çöp karıştıran,çöpten ekmek kazanan/toplayan bir kesim ortaya çıktı..Reisten önce kimse çöp karıştırmazdı,sen bilmezsin tabi bunları..
Reisin madem başarılı,niye çöp karıştırmak için insanlar şu an yarış içindeler?