- Düşünce
- Ateist
Çürütülmüş demekle çürümüş olmuyorBu yazdıklarınız cevap verdiğiniz mesajımda zaten çürütülmüş![]()
Çürütülmüş demekle çürümüş olmuyorBu yazdıklarınız cevap verdiğiniz mesajımda zaten çürütülmüş![]()
Sen yoksun.Aga seni görmuyorum sadece yazmışsin birşeyler sen o zaman robotsun veya yoksun.o denizlerin karışmama ayeti sanırım Hz. Musa'nın kızıldenizi ikiye yardığında oraların karışmaması idi pek hatırlamıyorum.En kısa sürede İslam'ı seçmen dileğiyle.
Allah doğru yolu nasip etti.Yalan değilse sünni olmuş tekrardan arkadaş.
Yok olanın, ispatı diye bir zırva olmaz.Peki, yokluğunu ispatlayabilir miyim? Gine hayır.
Agnostisizm bitti olamaz!Yok olanın, ispatı diye bir zırva olmaz.
Bir şey ya vardır. Ya yoktur.
Safsata yapma. Varsa getir. Yoksa(kanıtlayamıyorsan) sus.Agnostisizm bitti olamaz!
Felsefe yapma diyor ya sadfjhklsdahfdkjsafdsa yokluğunu kanıtlasana?Felsefe yapma. Varsa getir. Yoksa(kanıtlayamıyorsan) sus.
Felsefe yapma diyor ya sadfjhklsdahfdkjsafdsa yokluğunu kanıtlasana?
Yok olanın, ispatı diye bir zırva olmaz.
Bir şey ya vardır. Ya yoktur. Adı birilerince konmuşsa kanıtlanmak zorundadır.
Sesli güldüm! Kendinde inanmıyorsun değil mi?Yok olanın, ispatı diye bir zırva olmaz.
Bir şey ya vardır. Ya yoktur. Adı birilerince konmuşsa kanıtlanmak zorundadır.
Yazmışmaları okuyanlar çürüyüp çürümediğini görürÇürütülmüş demekle çürümüş olmuyor![]()
Tabiki istersen ne görüyorlar soralımYazmışmaları okuyanlar çürüyüp çürümediğini görür![]()
Okuduk ve çürütülmedikleri gördük.Yazmışmaları okuyanlar çürüyüp çürümediğini görür![]()
Sizin gibi herkesin mutlaka yalan söylediğini iddia edip sonra da kendisinin hiç yalan söylemediğini iddia eden tiplerin çürütülmüş demesi de çürütülmemiş demesi de önemsiz, dikkate almaya değmezOkuduk ve çürütülmedikleri gördük.
Saçmalama yine, çünkü dikkate almıyorsan yanıt vermeyeceksin!Sizin gibi herkesin mutlaka yalan söylediğini iddia edip sonra da kendisinin hiç yalan söylemediğini iddia eden tiplerin çürütülmüş demesi de çürütülmemiş demesi de önemsiz, dikkate almaya değmez
Ben size bir şey sormadım. Halen utanmadan yalan söylüyorsunuzSaçmalama yine, çünkü dikkate almıyorsan yanıt vermeyeceksin!
Ama nerede sende o erdem ve terbiye....
Sen sordun, biz de durum tespiti yaptık. Hem de dürüstçe.
Artı; senin dinin imanın, kendinden olmayanları habire itibarsızlaştırmaya çalışmak.
Huyun kurusun, eeemi!
Utanmadan yalan söyleyen sensin, gööya tiyatro yazarlığı olduğunu iddia eden ancak yazmasını beceremeyen zat. Anladın mı?!Ben size bir şey sormadım. Halen utanmadan yalan söylüyorsunuz
Senaristlik, tiyatro yazarlığı ile roman, hikaye, şiir yazarlığının alakalı olduğunu, birini yazabilenin diğerini de yazabildiğini zannediyorsanız size diyecek sözüm yok.Utanmadan yalan söyleyen sensin, gööya tiyatro yazarlığı olduğunu iddia eden ancak yazmasını beceremeyen zat.
EvetYani illa soru işareti mi olmalı?
İftira atınca iftiralarınızı suratınıza çarpma nedenim insaflı forum okuyucuları içindir, sizin gibi herkesin mutlaka yalan söylediğini iddia edip sonra da kendisinin hiç yalan söylemediğini iddia eden tipler için değil.Bakacaz şimdi, beni dikkate alıyor musun, almı!yor musun!