- Düşünce
- Ateist
İstesinler.Kralsın reis ama Avrupa'nın sonu pek iyi gözükmüyor. Şimdiden şeriatçılar şeriat istemeye başlamış.
Verenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü beyaz.

İstesinler.Kralsın reis ama Avrupa'nın sonu pek iyi gözükmüyor. Şimdiden şeriatçılar şeriat istemeye başlamış.
Burada kuklalara hafiften zulüm var. Haklısın. Geçici olarak Medine’ye yerleşmeyi düşünüyorum. Orada biraz para kazanıp memlekete geri döneceğim. Bu arada şarkı yazıyorum. Dinlersen eğer.Oralarda yeşil kukla fetişi varmış, dikkatli ol.
Medine´de gizli kara pazarlar olduğunu duydum.Burada kuklalara hafiften zulüm var. Haklısın. Geçici olarak Medine’ye yerleşmeyi düşünüyorum. Orada biraz para kazanıp memlekete geri döneceğim. Bu arada şarkı yazıyorum. Dinlersen eğer.
Aynen ama işte insan hakları falan tepki yer diğer ülkelerden.Sayıları çok yok.
Mücadele edilirse günlerini görür şeriatçılar.
Konya olabilir.Yaşadığım yerin yakını;
6574 ekini görüntüle
Yoo. Şeriatçı eylemler yapmak insanlık suçudur.Aynen ama işte insan hakları falan tepki yer diğer ülkelerden.
Muhteşem yaa. Tam bisiklet sürmelik yol yalnız hee.Yaşadığım yerin yakını;
6574 ekini görüntüle
Bulmamızı istiyor olabilir. Baksana kendi fotosunu bile koymuş.Oğlum niye okadar detaylı söylüyorsun. Şehri söyler geçersin en fazla.
Kendi fotosunu hangi ara koymuş? Profil resmindeki o değildir diye düşünüyorum. Müslüman yüzüne benziyor çünkü.Bulmamızı istiyor olabilir. Baksana kendi fotosunu bile koymuş.![]()
Bende ilk başta İsa portrelerinden biri sandım ama kendisi demişti benim diye. Ehh inanç dediğin tiple bilinemez sonuçta.Kendi fotosunu hangi ara koymuş? Profil resmindeki o değildir diye düşünüyorum. Müslüman yüzüne benziyor çünkü.
Gerçi beni sakalımı kesmeden önce yolda görseydiniz 5 kere hacca gitmiş dinci müslim sanardınız.![]()
Profiline baktım. Cidden oymuş.Bende ilk başta İsa portrelerinden biri sandım ama kendisi demişti benim diye. Ehh inanç dediğin tiple bilinemez sonuçta.![]()
Bulmamızı istiyor olabilir. Baksana kendi fotosunu bile koymuş.![]()
Beni bulmanızı istiyorum. Bulun beni, alın beni.Kendi fotosunu hangi ara koymuş? Profil resmindeki o değildir diye düşünüyorum. Müslüman yüzüne benziyor çünkü.
Gerçi beni sakalımı kesmeden önce yolda görseydiniz 5 kere hacca gitmiş dinci müslim sanardınız.![]()
İroni amaçlı dedim zaten.@Ahlaksız 'ın tipi benim tipimden gerçekten daha iyidir. Ve ahlaksız üye biraz esmer yakışıklısıdır.
Tamam yanlış anlamışım. Lütfen kusura bakmayınız.İroni amaçlı dedim zaten.![]()
Yok be, ne yakışıklısı. Şöyle bir site var;@Ahlaksız 'ın tipi benim tipimden gerçekten daha iyidir. Ve ahlaksız üye biraz esmer yakışıklısıdır.
Beni bulmanızı istiyorum. Bulun beni, alın beni.
![]()
Tipi o kadar da kötü değil ama sen bilirsin yine de. Gerçi şu uygulama zımbırtısını yaptığından tam tipi mi bilemiyoruz.Bak bak bak hem @Ahlaksız hem tipsiz.(!)