📷 Perseverance Mars'a İniş Yaparken Kayıt Ettiği Görüntüler
TENTEN ☆☆☆☆ Deneyimli Mesajlar 1,127 Tepki puanı 877 Düşünce Panteist Salı 11:06 #2 Sağdaki Skycrane(gök vinci) roket egzoslarından neden alev çıkmıyor?
Kanatsız Kuş ☆☆☆☆ Deneyimli Mesajlar 1,136 Çözümler 1 Tepki puanı 962 Düşünce Agnostik Salı 12:05 #3 TENTEN dedi ki: 7677 ekini görüntüle Sağdaki Skycrane(gök vinci) roket egzoslarından neden alev çıkmıyor? Genişletmek için tıklayın... Kameradan dolayı olabilir, araştırırım. İyi bir noktayı yakalamışsınız.
TENTEN dedi ki: 7677 ekini görüntüle Sağdaki Skycrane(gök vinci) roket egzoslarından neden alev çıkmıyor? Genişletmek için tıklayın... Kameradan dolayı olabilir, araştırırım. İyi bir noktayı yakalamışsınız.
TENTEN ☆☆☆☆ Deneyimli Mesajlar 1,127 Tepki puanı 877 Düşünce Panteist Salı 16:51 #4 Adım düz dünyacıya çıkacak bu gidişle.
Kanatsız Kuş ☆☆☆☆ Deneyimli Mesajlar 1,136 Çözümler 1 Tepki puanı 962 Düşünce Agnostik Salı 20:56 #5 Perseverance aracının mars'a iniş sırası görüntülerinde neden ateşleme gözükmüyor? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı Nasa'nın yayınladığı tanıtım videolarında perseverance aracını mars'ın yüzeyine indiren kısmın ateşleneceği gösterilmiş, ama ben nasa'nın yeni paylaştığı | Soru & Cevap evrimagaci.org
Perseverance aracının mars'a iniş sırası görüntülerinde neden ateşleme gözükmüyor? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı Nasa'nın yayınladığı tanıtım videolarında perseverance aracını mars'ın yüzeyine indiren kısmın ateşleneceği gösterilmiş, ama ben nasa'nın yeni paylaştığı | Soru & Cevap evrimagaci.org
kavak V ☆☆☆ Denetmen Mesajlar 9,038 Çözümler 1 Tepki puanı 5,956 Düşünce Ateist Salı 21:59 #6 TENTEN dedi ki: 7677 ekini görüntüle Sağdaki Skycrane(gök vinci) roket egzoslarından neden alev çıkmıyor? Genişletmek için tıklayın... "Gökyüzünde neden yıldızlar yok?" sorusunu da sorsaydın bari. Yazan tarafından düzenlendi: Salı 22:41
TENTEN dedi ki: 7677 ekini görüntüle Sağdaki Skycrane(gök vinci) roket egzoslarından neden alev çıkmıyor? Genişletmek için tıklayın... "Gökyüzünde neden yıldızlar yok?" sorusunu da sorsaydın bari.