- Düşünce
- Ateist
Bir konuda mesajımız silindiği zaman mesajı ve hatayı göremiyoruz. Görsek iyi olur aslında.
@kavak
@Mete Turan
@Retrospective
@kavak
@Mete Turan
@Retrospective
Moderatör tarafından düzenlendi:
Geliştirici sensin, geliştirirsin bir şeyler.Bunu bende didim. Didim didim de, ne oldu? Hiçbir şey!![]()
İmla hatası; "bende" ayrı yazılır.Bunu bende didim. Didim didim de, ne oldu? Hiçbir şey!![]()
Dil muhafazakarı mısın sen?İmla hatası; "bende" ayrı yazılır.![]()
Eğer iletin silinmişse, demek ki raporlandın ve yeteri kadar uyarılmıştın zaten.Bir konuda mesajımız silindiği zaman mesajı ve hatayı göremiyoruz. Görsek iyi olur aslında
@kavak
@Mete Turan
@Retrospective
Yardımın için teşekkür ederim.Dil muhafazakarı mısın sen?
Yetersiz. Silinen mesaj çok önemli.Eğer iletin silinmişse, demek ki raporlandın ve yeteri kadar uyarılmıştın zaten.
Lütfen en azından şu lanet asgari imla kurallarına uysanız, bir yeriniz eksilmez.
Silinmiş ise, sebebi de yazılmıştır.
Teşekkrür etme, teşekkür et.Yardımın için teşekkrür ederim.
Adminlere efelen. Belki olur.Geliştirici sensin, geliştirirsin bir şeyler.![]()
Şöyle en aktif 50 kişi koalisyon oluşturursak efelenebilrim. Foryma darbe yaparız.Adminlere efelen. Belki olur.![]()
Forumda hard kapitalizm var!Şöyle en aktif 50 kişi koalisyon oluşturursak efelenebilrim. Foryma darbe yaparız.![]()
Hepimiz insaanız. Bu öfkee niye ki?Hepinizi ben rapor ediyorum. Başınıza kara melek gibi çökeceğim. öxçcnvksdgbvkrbasv
Abovvvvvv zemzem Türkçeye yaramıyor!İmla hatası; "bende" ayrı yazılır.![]()
Hangi yazımızın silindiğini nasıl göreceğiz?Eğer iletin silinmişse, demek ki raporlandın ve yeteri kadar uyarılmıştın zaten.
Lütfen en azından şu lanet asgari imla kurallarına uysanız, bir yeriniz eksilmez.
Silinmiş ise, sebebi de yazılmıştır.