- Düşünce
- Agnostik
Not: Video gömülmedi
Çünkü paylaştığın video YouTube, Dailymotion gibi desteklenen sitelerden birine ait değil.Not: Video gömülmedi
Açıklama yapmama gerek yokki video da herşeyi anlatıyor, ancak site sadece YouTube ve Dailymotion linklerini destekliyormuş.Başlık var. Açıklama yok? Türkiye' de bazı kavramlar birbirine karıştırılıyor. Geçmişte "ergen' kon davası uyduruldu. Esasında böyle bir şey var(susurluk ayran tost büfesi). Ama isminden bile anlaşıldığı üzre. Kürtçü narcılar kendilerince hesaplaşma aracı olarak böyle bir Türk destan ismi uydurup Türk' lüğü de aynı zamanda kendi yargı sistemi(ismi) ile aşağılamışlardır. Yoksa susurluk tostunu inkar etmek vatandaşların aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir.
Ben görmediğim linki tıklamak zorundamıyım. Dogmadinciden ne farkın var? youtube herkesce bilinen bir video paylaşı platrformundan ötedir. Evrenselleşmiştir, desek teşbihte hata etmemiş oluruz. Dolayısı ile, ben senin ucu açık başlığından başka bir şey görmüyorum. Açıklama yapmaya sanırım bize borcun var!. Ki forum mod.' da zaten bunu destekler maiyette cevap vermiş!Açıklama yapmama gerek yokki video da herşeyi anlatıyor, ancak site sadece YouTube ve Dailymotion linklerini destekliyormuş.
Bu kadar kapa olmana gerek yok ama yinede altan alıp haberin kaynağını buraya bırakıyorum.Ben görmediğim linki tıklamak zorundamıyım. Dogmadinciden ne farkın var? youtube herkesce bilinen bir video paylaşı platrformundan ötedir. Evrenselleşmiştir, desek teşbihte hata etmemiş oluruz. Dolayısı ile, ben senin ucu açık başlığından başka bir şey görmüyorum. Açıklama yapmaya sanırım bize borcun var!. Ki forum mod.' da zaten bunu destekler maiyette cevap vermiş!
O senin yorumun. Kaba olan biri varsa oda sensin. Başlığın altı bomboş, nere çeksen gelir(ucu açık) cinsten sonuçta. Şu linki baştan koysan yorum bile yapmazdım.Bu kadar kapa olmana gerek yok ama yinede altan alıp haberin kaynağını buraya bırakıyorum.
![]()
Dua Ettik Yağmur Yağdı Diyen Adamdan Meteoroloji Açıklamıştı Zaten Diyen Muhabire Cevap: Sen de mi FETÖ'cüsün?
Gözlüklü Muhabir isimli YouTube kanalına konuşan pazarcı vatandaşın sözleri gündem oldu.onedio.com
Haber sitesi sonuçta kimse uzun uzun okumak istemez .O senin yorumun. Kaba olan biri varsa oda sensin. Başlığın altı bomboş, nere çeksen gelir(ucu açık) cinsten sonuçta. Şu linki baştan koysan yorum bile yapmazdım.
Bu belgeseli hazırlayanlar ve belgeselde konuşanların hepsi Kürtçü narcı mı? (Ne demekse?Kürtçü narcılar kendilerince hesaplaşma aracı olarak böyle bir Türk destan ismi uydurup Türk' lüğü de aynı zamanda kendi yargı sistemi(ismi) ile aşağılamışlardır.
Senin zırva fetöcü firarisivideonu izlemek zorundamı millet? Ne zırvalıyorsun gene bla, bla, bla.Bu belgeseli hazırlayanlar ve belgeselde konuşanların hepsi Kürtçü narcı mı? (Ne demekse?)
Neden ilgili davalardan aşağı yukarı 10 sene kadar önce bu adda bir örgütten bahsediliyor?
Arzu edenler şu linkleri de inceleyebilir:
![]()
Ergenekon davası
Yahu bunlar suçsuz insanlar hakkında kendileri elleriyle sahte kanıtlar düzdüler, sonra arama yapıyoruz diye sabaha karşı baskınlar yapıp o sahte kanıtları aramada bulmuş gibi çıkardılar, suçsuz insanları tutukladılar. Sonra da tutuksuz yargılanma hakkından mahrum bırakıp yargılamadılar...antidogmatik.com
![]()
Danimarka'da Ergenekon'a Benzer Bir Yapılanma Tespit Edildi
Danimarka’da Redox araştırma grubu 20 senedir büyük bir gizlilikle hareket eden ORG isimli ırkçı bir örgütü ortaya çıkardı. 100 kadar mensubu olan yapılanma, amacını ‘ülkeyi göçmenlerden temizlemek ve onlara kapıları açan hainlerden hesap sormak’ olarak tanımlıyor. Çetenin beyin takımında...antidogmatik.com
Kimmiş davadaki elmalar?Elmalarla armutları karıştırmakla hepsi elma olmaz.
Bu iftirayı defalarca çürütmüştük:Kürtçü sa'it
Said Nursi Kürt'tür ama Kürtçü değildir. Ölmüş birine bile iftira atmaya utanılmıyor.
Said Nursi bırakın Kürtçü olmayı aksine Said Nursi'nin Türkleri övdüğü çok yer var ama örnek olması için sadece birkaçını paylaşıyorum:
"Türkler hakkında sena-i Peygamberi muhakkaktır. Birkaç yerde Türklerden ehemmiyetle bahsetmiş; hadis var. Fakat bu hadisin hakiki sureti ne olduğunu, yanımda kütüb-ü hadisiye bulunmadığından bilemiyorum. Fakat manası hakikat ve Türk milletinin sena-i Peygamberiye mazhar olduğu hakikattir."
Bediüzzaman Said Nursî, Emirdağ Lâhikası-II, s. 39.
Said Nursi iftiranızın aksine Münazarat adlı eserinde şöyle yazar:
“Emin olunuz biz Kürtler başkalara benzemiyoruz. Yakînen biliyoruz ki, toplum hayatımız Türklerin hayat ve saadetinden neş’et eder.’’
Yine başka bir eserinde şöyle der:
“Bizim düşmanımız cehalet, zaruret ve ihtilâftır. Bu üç düşmana karşı san’at, marifet, ittifak silâhıyla cihad edeceğiz. Ve bizi bir cihette teyakkuza ve terakkîye sevk eden hakîki kardeşlerimiz Türklerle ve komşularımızla dost olup el ele vereceğiz. Zîra husûmette fenalık var; husûmete vaktimiz yoktur.’’
Son sözü yine Bediüzzamana bırakalım:Divan-ı Harb-i Örfî, 8 | Sorularla Risale
Ve bizi bir cihette teyakkuza ve terakkiye sevk eden hakikî kardeşlerimiz Türklerle ve komşularımızla dost olup el ele vereceğiz. Zira husumette fenalık var, husumete vaktimiz yoktur. Hükûmetin işine karışmayacağız. Zira, hikmet-i hükûmeti bilmiyoruz.İşte o hamalların, Avusturya’ya karşı, benim...sorularlarisale.com
"Ben herşeyden evvel Müslümanım ve Kürdistan'da dünyaya geldim. Fakat bu Türklere hizmet ettim ve yüzde doksan dokuz menfaatli hizmetim Türklere olmuş ve en çok hayatım Türkler içinde geçmiş ve en sadık ve en halis kardeşlerim Türklerden çıkmış ve İslamiyet ordularının en kahramanı Türkler olduğundan, meslek ve hizmet-i Kur'aniyem cihetiyle, her milletten ziyade Türkleri sevmek ve taraftar olmak kudsi hizmetimin muktezası olduğundan, bana Kürt diyen ve kendini milliyetperver gösteren adamların bini kadar Türk milletine hizmet ettiğimi, hakiki ve civanmert bin Türk gençlerini işhad edebilirim."
Tarihçe-i Hayat, Eskişehir Hayatı, 120 | Sorularla Risale
Bununla, hem âhiret kardeşlerimin hamiyet-i milliyelerine ilişip aleyhime bir his uyandırmak, hem mahkeme ve adaletinin mahiyetine bütün bütün zıt ve muhalif bir cereyan vermektir.sorularlarisale.com
Arzu edenler linki inceleyebilir
![]()
Bediüzzaman Said Nursi ve Vatan Savunması
Said Nursi, Hutuvât-ı Sitte adlı eseri ve İstanbul’daki faaliyetiyle İngilizin, âlem-i İslâm ve Türkler aleyhindeki müstemlekecilik siyasetini ve entrikalarını, tarihî düşmanlığını etrafa neşrederek, Anadolu’daki Millî Kurtuluş Hareketini desteklemiştir. Öncesinde de Doğuda Ruslara karşı...antidogmatik.com
Çürütmüştük demekle gerçekler/ kanıtlar çürümez.Bu iftirayı defalarca çürütmüştük: