Böyle konu vardı neden silindi bir daha yazar mısınız arkadaşa atcaktım.
H Hardcore Çaylak Mesajlar 104 Tepki puanı 37 Düşünce Bağımsız Çarşamba 22:15 #1 Böyle konu vardı neden silindi bir daha yazar mısınız arkadaşa atcaktım.
Fzpğcüwqkrlub ll ☆☆☆☆ Yazar Mesajlar 3,307 Tepki puanı 1,938 Düşünce Bağımsız Çarşamba 22:32 #2 Harbi la. Neden acaba?
G Goktug Çaylak Mesajlar 39 Tepki puanı 24 Düşünce Bağımsız Perşembe 04:04 #3 Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler.
Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler.
Fzpğcüwqkrlub ll ☆☆☆☆ Yazar Mesajlar 3,307 Tepki puanı 1,938 Düşünce Bağımsız Perşembe 04:05 #4 @Mete Turan
H Hardcore Çaylak Mesajlar 104 Tepki puanı 37 Düşünce Bağımsız Perşembe 11:22 #5 Goktug dedi ki: Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler. Genişletmek için tıklayın... Atar mısın bana özelden ?
Goktug dedi ki: Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler. Genişletmek için tıklayın... Atar mısın bana özelden ?
DemoKratos V ☆☆☆☆ Genel Kurul Üyesi Mesajlar 7,513 Çözümler 1 Tepki puanı 4,824 Düşünce Ateist Perşembe 11:29 #6 Silindi mi yahu? Niye? Tamam yani çok önemli bir başlık değildi ama çok daha terelelliden zırvadan başlıklar var.
Silindi mi yahu? Niye? Tamam yani çok önemli bir başlık değildi ama çok daha terelelliden zırvadan başlıklar var.