Böyle konu vardı neden silindi bir daha yazar mısınız arkadaşa atcaktım.
H Hardcore Çaylak Mesajlar 194 Tepki puanı 68 Düşünce Bağımsız 13 Ocak 2021 #1 Böyle konu vardı neden silindi bir daha yazar mısınız arkadaşa atcaktım.
F Fzpğcüwqkrlub ll ☆☆☆☆ Ayrıldı Mesajlar 3,356 Tepki puanı 1,975 Düşünce Bağımsız 13 Ocak 2021 #2 Harbi la. Neden acaba?
G Goktug Çaylak Mesajlar 44 Tepki puanı 34 Düşünce Bağımsız 14 Ocak 2021 #3 Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler.
Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler.
F Fzpğcüwqkrlub ll ☆☆☆☆ Ayrıldı Mesajlar 3,356 Tepki puanı 1,975 Düşünce Bağımsız 14 Ocak 2021 #4 @Mete Turan
H Hardcore Çaylak Mesajlar 194 Tepki puanı 68 Düşünce Bağımsız 14 Ocak 2021 #5 Goktug dedi ki: Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler. Genişletmek için tıklayın... Atar mısın bana özelden ?
Goktug dedi ki: Bana gelen mesaj "Yazım hataları ve Alakasız konu" şeklindeydi. Yazımda ne hata vardı ne de alakasızdı. El emeği göz nuru konumu hiç ettiler. Genişletmek için tıklayın... Atar mısın bana özelden ?
DemoKratos V ☆☆☆☆☆ Genel Kurul Üyesi Mesajlar 7,729 Çözümler 1 Tepki puanı 5,087 Düşünce Ateist 14 Ocak 2021 #6 Silindi mi yahu? Niye? Tamam yani çok önemli bir başlık değildi ama çok daha terelelliden zırvadan başlıklar var.
Silindi mi yahu? Niye? Tamam yani çok önemli bir başlık değildi ama çok daha terelelliden zırvadan başlıklar var.