- Düşünce
- Agnostik
Banned.Vajina, Meme, Kalça mı?
Moderatör tarafından düzenlendi:
Banned.Vajina, Meme, Kalça mı?
Bence banlanacak, silinecek bir şey yok.Banned
Şimdi böyle deyince çok kolay kaçtı lan! Bunların altında derin bir psikoloji ve felsefe yatıyor!Vajina, Meme, Kalça mı?
Diğer isimlerini yazsan da ban yemen saçma olurdu ki.Bence banlanacak, silinecek bir şey yok.
Aşk mı?Şimdi böyle deyince çok kolay kaçtı lan! Bunların altında derin bir psikoloji ve felsefe yatıyor!
Kim kimi?öldürdü ki.
Yok yahu öyle demedim. Arkadaşın yüz ile uyarılmasının altında bir psikoloji yattığı gibi benim de (kutsal üçlemenin hepsi değil birinden bahsediyorum) uyarılmamın altında bir psikoloji yatıyor.Aşk mı?
Klavyenin azizliğine uğradım.Kim kimi?
Aşk da cinsel içgüdü demek zaten.Yok yahu öyle demedim. Arkadaşın yüz ile uyarılmasının altında bir psikoloji yattığı gibi benim de (kutsal üçlemenin hepsi değil birinden bahsediyorum) uyarılmamın altında bir psikoloji yatıyor.
Biliyorum da sonuçta benim bahsettiğim bölgeyle uyarılmamın altında bir şey yatıyor. Büyük ihtimal 3-6 yaş arasında (Fallik dönem, Freud'a göre çocuk cinsellikle bu yaşta tanışır ve 6 yaşından sonra da ergenliğe kadar rafa kaldırır.) beni etkileyecek bir şey/şeyler yaşadım ve sebebi bu.Aşk da cinsel içgüdü demek zaten.