Oğlum ciddi misin dalga mı geçiyorsun anlamadım. Ama benim sinirlendiğim nokta TÜRK yazmayı küfür gibi algılayıp sansürlemeleri. Şahsen ben hiçbir zaman sansür kullanmadım.Allah aşkına beyler günlük hayatta Araplarla, İslamla dalga geçenler konu kendilerine gelince ciddileşmesinler.![]()
Sen üstün görüp büyük yazınca sıkıntı yok da, ben küçük görüp "*" kullanınca mı sıkıntı var?Oğlum ciddi misin dalga mı geçiyorsun anlamadım. Ama benim sinirlendiğim nokta TÜRK yazmayı küfür gibi algılayıp sansürlemeleri. Şahsen ben hiçbir zaman sansür kullanmadım.
Yazsana şuraya...Allah aşkına beyler günlük hayatta Araplarla, İslamla dalga geçenler konu kendilerine gelince ciddileşmesinler.![]()
Allah aşkına beyler günlük hayatta Araplarla, İslamla dalga geçenler konu kendilerine gelince ciddileşmesinler.![]()
Üstün görmek mi yoksa ders vermek mi? Arada fark var. Ben hiçbir zaman da seviyeyi düşürmedim bir ırkı ya da milleti yazarken. Yani ar*p yazmadım mesela ya da isl*m tarzı şeyleri hiç kullanmadım. Kullananlara da kılım.Sen üstün görüp büyük yazınca sıkıntı yok da, ben küçük görüp "*" kullanınca mı sıkıntı var?![]()
Ha küçük görüp "*" koymuşsun, ha kalın harflerle yazıp üstün görmüşsün. Farkı yok ikisinin de, sadece kendine laf geldi diye burada ahkam kesiyorsun.Üstün görmek mi yoksa ders vermek mi? Arada fark var. Ben hiçbir zaman da seviyeyi düşürmedim bir ırkı ya da milleti yazarken. Yani ar*p yazmadım mesela ya da isl*m tarzı şeyleri hiç kullanmadım. Kullananlara da kılım.
Ayrıca sonuna kadar TÜRK'üm ve TÜRK kalacağım. Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam edebilir.
Bune?
Doğru. Çünkü göçebe bir topluluktan bilim üretmesini bekleyemezsin. Mesela üzengiyi Türkler dünyaya sunan millettir ama. Bizim katkılarımız genelde askeri alanda oldu.Müslüman olmadan önce tanınmış bir biliminsanımız yok.
Komşumuz çin barutu, kağıdı ,matbaayı pusulayı bulmuş.
Bizde tık yok.
Onlar yerleşik düzene geçmişler biz göçebe göçebe dolaşıyorduk.
Doğru düzgün olanını bulursan bana da haber ver. Gerçi bir tane buldum ama bakalım.Türk milliyetçisiyim atsızcı mhpli gruplar ile sürekli tartışıyorum bu konuyu.
Tam katılmıyorum ama aşırı fanatik olmak zararlı diyebilirim sadece.Tarihi abartmanın anlamı yok.
Bak bunu bilmiyordum sağ ol.Göktürk anıtlarını örnek verenlere cevabım onlarıda çinden getirilen ustalara yaptırmışlar.
Sen küfürmüş gibi yazarsan cevabını almakta da beis görmeyeceksin. Düzgün yazdıktan sonra hiçbir sıkıntı yok.Ha küçük görüp "*" koymuşsun, ha kalın harflerle yazıp üstün görmüşsün. Farkı yok ikisinin de, sadece kendine laf geldi diye burada ahkam kesiyorsun.![]()
Hocam bunu müslümanlar değil de, liberaller daha çok atsızcılara karşı kullanıyor. Ateist tanıdıklarım bile kullanıyordu hahaha.Bune?
Sesli güldüm. Yeminlen aptal bu Müslimler.![]()
Hocam n'aparsan yap bana ne, istersen kocaman yaz istersen minicik, ama ben T*rk diye aşağılarken, senin benim aşağılamama kızıp TÜRK yazman büyük bir çelişki.Sen küfürmüş gibi yazarsan cevabını almakta da beis görmeyeceksin. Düzgün yazdıktan sonra hiçbir sıkıntı yok.
Atsızcı değilim ama dünyanın en saçma şeyi bu.Hocam bunu müslümanlar değil de, liberaller daha çok atsızcılara karşı kullanıyor. Ateist tanıdıklarım bile kullanıyordu hahaha.
Aşırı komik geldi bana da puahahahahjakckqkfkwkd.Atsızcı değilim ama dünyanın en saçma şeyi bu.![]()
Düzgün yazmayı öğrenin o zaman. Neyse şakaymış anlaşılan. Bitirelim burada.Hocam n'aparsan yap bana ne, istersen kocaman yaz istersen minicik, ama ben T*rk diye aşağılarken, senin benim aşağılamama kızıp TÜRK yazman büyük bir çelişki.![]()
Niye düzgün yazayım, belki ben onların isimlerini düzgün yazmaya bile tahammül edemiyorum. Zorla mı?Düzgün yazmayı öğrenin o zaman. Neyse şakaymış anlaşılan. Bitirelim burada.