Normal olmadığı bariz.Yaklaşık 1_2 yıldır 2 saatten az uyuyorum ancak uykusuz hissetmiyorum ve uyuyamıyorum hatta 3 gündür hiç uyumadım ancak uykusuzluk hissetmiyorum bunun sebebi nedir ?
bu normalmi ?
Efendim, bunlar yaşlılık belirtisinin başlancı.Ve uyuduğumda alarm kurmadan bile uyandığımda saate baktığımda 2 saat bile uyumadığımı görüyorum
16 yaşındayımEfendim, bunlar yaşlılık belirtisinin başlancı.
Bunun hem iyi hem kötü yanı var.
Alarma falan gerek kalmıyor, çünkü habire kendiniz alarmdasınız.
Kötü yanı ise deliksiz bir uykuya hasret kalıyorsunuz.
Sende erken yaşlanma mı var ne?16 yaşındayım
GalibaSen de erken yaşlanma mı var ne?![]()
21.yüzyılın stresi vardır belki.Sende erken yaşlanma mı var ne?
Senin yaşında iken 8 saat deliksiz uyuyabiliyordum.
Kıskanmıyorum kiiiBen hayvan gibi uyuyorum. Çok affedersiniz. Davar gibi, sığır gibi.![]()
Bazen vücut bozuluyor uyandırmıyor beni. Bir ara 03:00 gibi yatıp, 16:23'te kalktığım olmuştu.Kıskanmıyorum kiii
Bana da bir ara öyle oldu, sonra kafam tüm gün ağrıdı.Bazen vücut bozuluyor uyandırmıyor beni. Bir ara 03:00 gibi yatıp, 16:23'te kalktığım olmuştu.![]()
Kıskanılacak bir şey doğrusuVe uyuduğumda alarm kurmadan bile uyandığımda saate baktığımda 2 saat bile uyumadığımı görüyorum
Saydıklarından üçüdeKıskanılacak bir şey doğrusu
Ama şu var şimdi 22 saatini nasıl değerlendiriyorsun ? Boş boş internette gezerek mi ders çalışarak kitap okuyarak vs mi? Eğer ikincisi ise çok iyi yoksa uyumamak ileride belki sıkıntı yaratabilir hatta doktora görün bir ne olur ne olmaz.
emin ol okadar güzel bişey değilBende öyle olsam keşke, uyu uyu günden zaman kalmıyor. Bol bol kitap oku vaktini değerlendir.
Yok ben kalktım, elimi yüzümü yıkadım hava karardı akşam oldu.Bana da bir ara öyle oldu, sonra kafam tüm gün ağrıdı.
Derhal psikiyatr randevusu almalısın. Geçmiş olsun.Yaklaşık 1_2 yıldır 2 saatten az uyuyorum ancak uykusuz hissetmiyorum ve uyuyamıyorum hatta 3 gündür hiç uyumadım ancak uykusuzluk hissetmiyorum bunun sebebi nedir ?
bu normalmi ?