- Düşünce
- Muvahhid
Fazla lafa lüzum yok. Yakında götümüzdeki donu da satarlar... Hatta ve hatta direk götümüzü satacaklar gibi duruyor.
Fazla lafa lüzum yok. Yakında götümüzdeki donu da satarlar... Hatta ve hatta direk götümüzü satacaklar gibi duruyor.
İyi de bu mantıklı bir şey. Yemin ediyorum ekonomi hakkında bir yoruma sahip olmadan "satılma" kelimesini görünce atlamayın yaFazla lafa lüzum yok. Yakında götümüzdeki donu da satarlar... Hatta ve hatta direk götümüzü satacaklar gibi duruyor.
Hahahaha.İyi de bu mantıklı bir şey. Yemin ediyorum ekonomi hakkında bir yoruma sahip olmadan "satılma" kelimesini görünce atlamayın yaKatar'ın Türkiye'ye yatırımları toplam 22 milyar dolar. Katar'da Türk Şirketlerinin bize sağladı miktar ise 18 milyar dolar. Yani anlayacağınız ekonomik olarak güzel ilişkilerimiz var. Üstüne üstlük bir de ürettiğimiz malları alıyorlar. Özellikle de askeride İHA ve SİHA'larımızın Ukrayna ve Azerbaycan'dan sonra gelen en büyük ihracatcısı.
Bu antlaşma sayasinde Türkiye'ye 300 milyon dolarlık sermaye akışı olacak.
Ekonomi hakkında bir fikri olmayan kişiler neden "satılma" kelimesini görünce atlıyor? Keşke sizi de satabilsek!
Doğrusunu de, dinliyorum...Hahahaha.
Bacaksız, bu işleri öğrenmeden konuşmamanı tavsiye ederim.
Bizim sevdiğimiz BBC? Yeni Akit mi okuyalım istiyordun çocuk?Doğrusunu de, dinliyorum...
Bu arada Katar'ın ne kadar ekonomik bir dost olduğunu biliyor musun?
Bak sizin sevdiğiniz BBC : https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45207301
Üste yazmıştık :Kanal projeside onun için zaten.
istanbul'u ada haline getirip hongkong singapur gibi vb yerler gibi serbest bölge yapmak.
isntabul'a sermaye gelince Turkiye yararına olacak zannediyorlar.
serbest bölgelerde vergi yoktur.kirli paraların aklama merkezi olurlar.
İyi de bu mantıklı bir şey. Yemin ediyorum ekonomi hakkında bir yoruma sahip olmadan "satılma" kelimesini görünce atlamayın yaKatar'ın Türkiye'ye yatırımları toplam 22 milyar dolar. Katar'da Türk Şirketlerinin bize sağladı miktar ise 18 milyar dolar. Yani anlayacağınız ekonomik olarak güzel ilişkilerimiz var. Üstüne üstlük bir de ürettiğimiz malları alıyorlar. Özellikle de askeride İHA ve SİHA'larımızın Ukrayna ve Azerbaycan'dan sonra gelen en büyük ihracatcısı.
Ekonomi hakkında bir fikri olmayan kişiler neden "satılma" kelimesini görünce atlıyor? Keşke sizi de satabilsek!
Akit'i sevmem. Ama cevap verecek bir şey bulamayınca böyle demenize daha gıcık oluyorum.Bizim sevdiğimiz BBC? Yeni Akit mi okuyalım istiyordun çocuk?
1-Doğrusunu der misin?Doğrusunu de, dinliyorum...
Bak sizin sevdiğiniz BBC : https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-4520730
Biz de inandık!Akit'i sevmem. Ama cevap verecek bir şey bulamayınca böyle demenize daha gıcık oluyorum.
Yazmıştık :Türkiye´nin ekonomisi yandan çarklı vaziyette tepe taklak gidiyor. Bunu gizlemenin, aklamanın, güzellemenin bir ălemi yok. Euro 10 TL´ye dayanmış vaziyette. Ve bu ülkeye acilen yeni yatırımların yanında sıcak döviz de lazım. Peki, hiç üretmeden nasıl sıcak döviz sağlanır?
Dağı taşı satarak ancak onlar da bir gün elbette suyunu çeker.
İyi de bu mantıklı bir şey. Yemin ediyorum ekonomi hakkında bir yoruma sahip olmadan "satılma" kelimesini görünce atlamayın yaKatar'ın Türkiye'ye yatırımları toplam 22 milyar dolar. Katar'da Türk Şirketlerinin bize sağladı miktar ise 18 milyar dolar. Yani anlayacağınız ekonomik olarak güzel ilişkilerimiz var. Üstüne üstlük bir de ürettiğimiz malları alıyorlar. Özellikle de askeride İHA ve SİHA'larımızın Ukrayna ve Azerbaycan'dan sonra gelen en büyük ihracatcısı.
Ya he he.kit'i sevmem. Ama cevap verecek bir şey bulamayınca böyle demenize daha gıcık oluyorum.
Euro ve dolar yeter.1-Doğrusunu der misin?
Her iyi geçindiğin ülkeye bir tur da sen bin arkalı önlü çat pat mı diyeceksin?2-Katar'ın bize ne kadar çok şey kattığını gördün mü?
Site kurallarına göre 2 hesap açmak yasak. Eğer 2 tane hesabım varsa bu zaten kapatılır. Buna bakabiliyor yetkililer. Çünkü bir tane hesabımı kapattılar.
Uçmuşsun yine...Yazmıştık :
panama kanalı var.Üste yazmıştık :
Şimdi de KANAL İSTANBUL projesine geçelim. Buyur bunlara bakabilirsin. Bütün eleştirilere rakamlarla cevap veriyor :
VPN diye bir şey duydun mu? Ha yerli uçağı görmek için gökyüzüne bakmaktan teknolojiyi geriden takip ediyor olabilirsin.Site kurallarına göre 2 hesap açmak yasak. Eğer 2 tane hesabım varsa bu zaten kapatılır. Buna bakabiliyor yetkililer. Çünkü bir tane hesabımı kapattılar.
Cevap veremeyince klasik :Ya he he.Akit'i sevmezmiş. Akit ve türevleri olmasa halkı böyle salak yapabilir miydiniz?
Euro ve dolar yeter.
Her iyi geçindiğin ülkeye bir tur da sen bin arkalı önlü çat pat mı diyeceksin?