- Düşünce
- Ateist
En alt sırada gözüktüğü için, pek göze çarpmıyor. Bu tür bildirileri en üste iliştirmek mümkün mü?Tamam. O konuyu tekrar genel kurula koyuyum.
Bir ara öyle idi galiba.
En alt sırada gözüktüğü için, pek göze çarpmıyor. Bu tür bildirileri en üste iliştirmek mümkün mü?Tamam. O konuyu tekrar genel kurula koyuyum.
Bende görmedim. Genel kurul forumu pek göz önünde değil çünkü.Genel kurulda "Denetmen" olmak isteyen var mı diye konu açtım. İsteyen olmadı.
En alt sırada gözüktüğü için, pek göze çarpmıyor. Bu tür bildirileri en üste iliştirmek mümkün mü?
Bir ara öyle idi galiba.
Yönetim Merkezi forumu Genel kurul üyeleri için en üst kısımda olmalı.Tamam. O konuyu tekrar genel kurula koyuyum.
En alt sırada gözüktüğü için, pek göze çarpmıyor. Bu tür bildirileri en üste iliştirmek mümkün mü?
Bir ara öyle idi galiba.
Genel kurula bişey yazıldığı zaman sitenin en üstünde de görünüyor (sadece genel kurul üyelerine). Son konuların üstünde görünüyor.Bende görmedim. Genel kurul forumu pek göz önünde değil çünkü.
Bende denetmen olmak isterim. Olabildiğim kadar.
Genel kurul üyeleri için Yönetim Merkezi Forumunu Ana sayfada üst kısma taşımak daha uygun olur diye düşünüyorum. Daha pratik olur.Genel kurula bişey yazıldığı zaman sitenin en üstünde de görünüyor (sadece genel kurul üyelerine). Son konuların üstünde görünüyor.
Ben yazdım çoktan ve yukarıda gözükmüyor.@iksaruman
@kavak
genel kuruldaki o konuya denetmen olmak istiyorum diye yazar mısınız? Genel kurula mesaj yazınca yukarıda görünmüyor mu yoksa.
Bende görünmedi yukarıda.@iksaruman
@kavak
genel kuruldaki o konuya denetmen olmak istiyorum diye yazar mısınız? Genel kurula mesaj yazınca yukarıda görünmüyor mu yoksa.
Ben yazdım çoktan ve yukarıda gözükmüyor.
Harbiden görünmüyor. Bi bakıyım.Bende görünmedi yukarıda.
Geliştiricimiz @6lack de Furor arkadaşımızın yardımıyla sorunu çözdük. Kendisine teşekkür ederiz.Harbiden görünmüyor. Bi bakıyım.
Adamsın Quaresma.@6lack de Furor Teşekkürler Black abi.
Futbol sevmem.Quaresma.