Arzu edenler linki inceleyebilir, linkte arsenik çarpıtmasına da cevap verilmiş. Mesajları sonuna kadar okursanız görebilirsinizZemzem suyunun mucizevi bir yanı var mı? Ya da kusuru arsenik hariç.
Hiç boşuna okumaya uğraşmayın, çünkü hepsi sallamasyondan ibaret!Arzu edenler linki inceleyebilir, linkte arsenik çarpıtmasına da cevap verilmiş. Mesajları sonuna kadar okursanız görebilirsiniz
![]()
Zemzem Suyu İmanını Artırdı
Prof. Dr. Şen, “İmanlı bir insandım. Zemzem kuyusu hakkında araştırmalar yaptıkça imanım daha da arttı. Zira bilimin açıklayamadığı çok fazla şey var." Arap Yarımadası’nın en kurak vadisinde bu kalitede ve bollukta bir suyun 1,5 metre çapında çıkmasını mucize olarak değerlendiren Şen, zemzemin...antidogmatik.com
Dünyanın sayılı yeraltı suları uzmanlarından birisi olan, dünyada çok az sayıda bilim adamının yeraltı suları hakkında kendisi kadar bilgisi ve birikimi olan, aynı zamanda Türk Su Vakfı’nın da başkanlığını yapan, su ve yeraltı suları hakkında uluslararası birliklerin yönetim kadrosunda bulunan, bunun yanında dünyada bulunan yeraltı kuyularını inceleme yetkisine sahip çok az bilim adamından birisi olan Prof. Dr. Zekai Şen'in 500 kişilik ekibiyle zemzem hakkındaki "mineral oranı dengeli ve kaliteli" olduğu tespitine “sallamasyon” dediniz diye şıp diye öyle oldu zatenHiç boşuna okumaya uğraşmayın, çünkü hepsi sallamasyondan ibaret!
Başlık ofsayt zaten,bana bir gülme geldi.Hiç boşuna okumaya uğraşmayın, çünkü hepsi sallamasyondan ibaret!
Dünyanın sayılı yeraltı suları uzmanlarından birisi olan, dünyada çok az sayıda bilim adamının yeraltı suları hakkında kendisi kadar bilgisi ve birikimi olan, aynı zamanda Türk Su Vakfı’nın da başkanlığını yapan, su ve yeraltı suları hakkında uluslararası birliklerin yönetim kadrosunda bulunan, bunun yanında dünyada bulunan yeraltı kuyularını inceleme yetkisine sahip çok az bilim insanından birisi olan Prof. Dr. Zekai Şen'e sırf işinize gelmeyen bilimsel tespitleri ortaya koydu diye şarlatan diye hakaret ediyorsunuz.Başında her Profesör yazana inanacak mıyız? Ne profesörler var şarlatan olan. Sizin şu paylaştığınız arkadaş da şarlatanmış. ^^
Dünyanın sayılı yeraltı suları uzmanlarından birisi olan, dünyada çok az sayıda bilim adamının yeraltı suları hakkında kendisi kadar bilgisi ve birikimi olan, aynı zamanda Türk Su Vakfı’nın da başkanlığını yapan, su ve yeraltı suları hakkında uluslararası birliklerin yönetim kadrosunda bulunan, bunun yanında dünyada bulunan yeraltı kuyularını inceleme yetkisine sahip çok az bilim adamından birisi olan Prof. Dr. Zekai Şen'in 500 kişilik ekibiyle zemzem hakkındaki "mineral oranı dengeli ve kaliteli" olduğu tespitine gülüyorsunuz.Başlık ofsayt zaten,bana bir gülme geldi.
Sırf işinize gelmeyen bilimsel tespitleri ortaya koyduğu için geri zekalı diye hakaret ediyorsunuz.Profesör olmuşsundur ama hala geri zekalısındır.